02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Veľmi dobrá dovolenka ~ Recenzia hotela Ganita Holiday Club (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Veľmi dobrá dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel bol veľmi pekný, izby stále upratované, klíma na izbách bola. Jedlo super, len mi veľmi nevyhovoval ich typ stravy-buď veľmi slané alebo veľmi sladké. Ale keždý si tam našiel svoje. Bazén pri hoteli dostatočne veľký, animátori úplne úžasný, človek sa cez deň ani nemal čas nadýchnuť :) pretože stále bol nejaký program, hry... More super, pláž pekná, ale pri mori sme boli možno 2x, väčšinou sme sa zdržiavali v hoteli pri bazéne,pretože nás stále lákali hry, súťaže, programy.. Nočný život jedine ten, ktorý vytvorila hudba, ked bol večer vonku program, poprípade raz za čas tancovačka po večernom programe. Inak sa za diskoteku, na ktorú pozývali animátori do mesta, platilo. Taktiež v hoteli bola miestnosť, kde bolo každý večer miesto na tancovanie, šla super hudba, LENŽE aj keď sme mali all inclusive, v tejto miestnosti sa platilo za drinky a nápoje. Nikdy tam nikto nebol. Akurát my (mladí), sme tam raz zašli zatancovať a potom sme odišli :D
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha.. Hotel bol hneď pri pláži, čo bolo super. Trocha ďalej bol bazár, kde trebalo prejsť pešo nejaký kus cesty.. nebolo to až tak blízko, ale raz - 2x sa tam prejsť stálo za to-kopu oblečenia a vecí od výýýmyyslu sveta. Nočný život-neviem, ale určite to nebolo tak blízko. Animátori, ktorí nas volali na diskotéku vraveli, že je to autobusom 20 min (zdá sa mi), takže náš nočný život spočíval v hoteli. Ďalší bazár bol ešte ďalej než ten prvý spomínaný, no ako vravím, človek pre ktorého je dlhá prechádzka problém, tak.. Ale chodí tam aj autobus, treba sa popátať delegáta.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby veľmi pekné, náročný by povedal, že trochu malé, ale nám úplne stačili. Skriňa veľká celá so zrkadlami, čo bolo super :) na jednej stene boli tapety, veľmi krásne. TV s rôznymi programami, skor spravodajstvo, šport a hudobne kanaly, ale aj kreslené. Kúpeľna pekná, tiež pre náročných možno malá. Z ventilátora bolo cez šachtu sem tam jemne počuť spev kuchárov, alebo niečo také :) celú dovolenku sme sa snažili identifikovať, čo je to a odkiaľ to pochádza, dosť nás to zaujímalo :D možno to bola len nejaká hudba z kuchyne :) Z balkóna sme mali výhľad na more aj na celý areál hotela.
Služby:
starstarstarstarstarstar
pri spomínanom bazare sa s niektorými Turkami sa dala aj zjednať cena, s niektorými sa dalo srandovať akoby sme ich poznali roky :) ale zas, niektorí boli dosť nepríjemní a otravní. V hoteli-čašníci typickí tureckí chalani (pár žien čašníčiek), čiže väčšina čašnákov či barmanov sa na dievčatá usmievala, žmurkala, niekedy sa správali prehnane milo. Ale bolo to zlaté :) no jeden čašník tam bol neskutočne protivný a čudný. Ale väčšina si ho nevšímala. Dal sa rezervovať stôl, ak mal niekto meniny a pod. , obsypali ho lupienkami a obsadili ho pre vás. Upratovačky- takmer sme ich nevideli, len niekedy na chodbe, ale izby boli stále upratané, čisté, uteráky menené (odporúčam nechať ich v kúpeľni na zemi, aby ich vymenili), krásne ustlané postele, každý den se sa tešili, čo nové vytvorili :) akurát čo bolo dosť TRÁPNE a ÚBOHÉ, bolo to,že kradli šampóny spôsobom, že ho položili na ležato, trochu vyliali, aby to vyzeralo, že sa vám vylial sám, lenže polku z toho si odliali ony pre seba. Najprv som nakričala na brata, že mi vylial celý šampón, ale ked sme od inej rodiny zistili, že sa to stalo aj im (manželka tiež nakričala na muža :D ), tak sme prišli na to, kde je pes zakopaný. Ale našťastie, nič iné nám nezmizlo. Delegáti-takmer sme ich nevideli, niektorí ľudia boli sklamaní,ked zistili, že pr ich deti tam nie je slovenská detská animátorka, len ruská (v cestovke im tvrdilin iečo iné)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži možnosť rôznych atrakcií-skúter, padáky ktoré ťahali alebo rogalo-také tie klasické atrakcie. Lenže ´dalej pri pobreží už atrakciu nezoženiete, pretože hotely si navzájom nepreberajú klientov :) vidia, že máte GANITA náramok, a smola.. musíte ísť na atrakciu do svojho hotela.. milé :) V hoteli pri bazéne (niektoré hry aj a pláži), organizovali animátori, fakt úžasní.Kopec súťaží, kde niektorí súťažili s nami.. športy.. varenie, kde si to mohol hocikto vyskúšať a následne ochutnať. večer program, pekné. V hoteli bola aj posilňovňa a bazén. Posilka skoro prázdna, často ste tam mohli stretnúť animátorov mužov, sem tam hostí hotela.. ale fakt doslova pár ľudí, takže super :) vo vnútornom bazéne detto. Taktmer nikto.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som spomminala, šaláty veľmi slané a koláče veľmi sladké, ale nevadilo nám to- každý si našiel to svoje. Veľmi dobre varili, kuchári pre vami vypekali a robili rôzne jedlá. Čo nás veľmi prekvapilo bolo, že jeden večer priamo pred hosťami krájali uloveného tuniaka a potom to pred vami varili, vyprážali atď. :) bolo to úžasné. Káva skvelá, aj vnútri pri recepcii bol bar, kde sa dali popátať džúsy, káva či alkohol (all inclusive). Každý deň mali nespočetné množstvo zákuskov a alátov, maso, ryža, zemiaky.. všeeeetko možné, vrelo odporúčam. Takisto sa (niesom si istá, či každý večer alebo každý druhý..) podávala zmrzlila, hned pri jedálni-veľmi dobrá.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Ako som spomínala, boli sme tam pár krát, ale pekná- prejsť sa po pláži smerom doprava od hotela-sú tam ďalšie pláže, pekné pobrežie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Diana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela