02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

NAJLEPŠIA dovolenka za posledné roky ~ Recenzia hotela Ganita Holiday Club (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:NAJLEPŠIA dovolenka za posledné roky
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
velmi spokojná- toto bol moj druhý pobyt v Turecku, myslela som si, že ten pred tým to neprekoná ale prekonalo. Nemali sme problém s vybavovaním. Ak sa naskytlo niečo šla som na recepciu, kde vedeli anglicky tak bez problemov mi to vybavili. Hneď alebo do hodiny. Mali sme aj dieťa- celý deň mala program bazeny, tobogany všetko nenudila sa.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Síce po namáhavom cestovaní musíte sadnúť do autobusu a cesta je tak jeden aj pol hodinu + 10minutova prestavka. Ale prístup z lestiska do busu bol velmi dobrý, všetko sme našli navygovali nas delegati. Ubytovanie bolo bez problemov vypisali sme check in do hotela hned nam dali naramky, odniesli kufre na izbu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
byvali sme najprv v chatke ktorá bola asi na konci hotela. V krásnej záhrade síce, priestranná chatka všetko super ale daleko. Hneď nám vymenili izbu. Tak sme bývali ostatok dovolenky v hoteli. Izba síce nebola velká ale bola cistá, nic nechybalo- mini bar máte v cene. Kedže na izbe sme akurát spali nevadilo nám.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli nad očakávania. Všade s úsmevom, každý vedel aspoň základ angličtiny - vždy sme sa dohodli. Na stole nám nič nechýbalo. Upratovanie bolo v kuse. Po polnoci sa upratovala cela zahrada, bazeny vsetko. Vsade cisto- personal sme obdivovali ze vo vyse 40stupnovych horucavach tvrdo pracovali a stále mali kosele a zastery cisté-VŠETKO V KUSE ZAMETALI A CISTILI CHCEM VYPICHNUT- počas dovolenky som mala narodeniny. Čašníci mi pripravili večer krásny stôl s lupeňmi kvetov- zaspievali HAPPY BIRTHDAY, zablahoželali. Proste nebol problém. Síce niektorí boli trochu otravní ale keď poviete NIE nechajú vás na pokoji.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animátori boli veľmi super. Či už zahraniční ale hlavne SLOVENSKÁ ANIMÁTORKA. S ktorou sme trávili veľa času. Boli sme nadmieru spokojní. Celodenné aktivity- vodné či na suchu. Večerný program- každý večer iný, diskotéky všetko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Milion barov, snack bar pri pláži, bar pri bazéne. Jedáleň úžasná- až na nevychovaných Rusov- za čo personál ani hotel nemôžu- ale pravda inak by nevyžili keby tam má chodiť 5 večne nespokojných Slovákov. Jedlo čerstvé, chutné, samé zákusky. Jesť ste mohli do poslednej minúty- nikdy zo zvyškov.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Hneď pri hoteli, čisto. Zas neviem kto má problém s kameňmi nech si priplatí dovolenku v Karibiku a pláž s bielym pieskom!! MORE BOLO ČISTÉ- mala som tam miesta na plávanie od nevidím do nevidím. Kto sa nebojí môže doplávať na nedaleký ostrov, možete sa ísť prechádzat po plážach.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela