02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

nočná mora v ganite? nočná mora sú Slováci! ~ Recenzia hotela Ganita Holiday Club (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:nočná mora v ganite? nočná mora sú Slováci!
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi dobré, veľmi spokojní je rozdiel ísť do hotela za 2000e a je rozdiel za 1000e, netreba čakať mega luxus- kto chce luxus nech si priplatí a nesťažuje sa. Kto nemá rád Turkov nech tam nechodí. Dovolenka v Turecku je už skor orientálna dovolenka. Boli sme tam rodina- 3 generácie -každý si našiel svoje a nenudil sa. Hygiena bola veľmi dobrá tiež.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
poloha dobrá, cesta autobusom hodinku aj pol -hoteli s vlastnou plážou už sú ale s vlastným letiskom ešte nie! Prílet bezproblémov čakali nás tam delegáti, prechod do autobusu bez problémov, v autobuse bolo občerstvenie za primeranú cenu. Plus 20minút cik pauza. Pri hotely je bazar 10minut cesty, možnosť cenovo výhodných nákupov aj kvalitného tovaru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Primerané cene, hotel je starší ale ubytovnie bolo na dobrej úrovni.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby na recepcii výborné- ochotne s úsmevom nám všetko vybavili, pomohli, každý problém ktorý sa vyskytol nám čo najskôr vyriešili. Čašníci veľmi pozorní, nikdy nám na stole nič nechýbalo, príbor sme mali, všetko bolo dopĺňané, osobitne by som vyzdvihla bohatú ponuku čerstvého ovocia. Neustále sa upratovalo. Sledovali sme, keď padol príbor na zem čašník ho odniesol do kuchyne nevrátil na stôl. Kuchári boli príjemní tak tiež, pozorní a ochotní. Nemali sme problém. Všade sa v kuse upratovalo a umývalo. Hlavne po polnoci sa čistili bázeny, chodníky... pláž čistili priebežne celý deň. Všetci s úsmevom nebol problém.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Od rána celodenná zábava. Vodné pólo, vodný aerobik, aerobik, šípky,beach volleyball, televizna miestnost, aktivity s animátormi- rozprávali anglicky,rusky, nemecky + slovenská animátorka. Večer program-každý večer iný. Po programe diskoteka vonku, po polnoci dalsia diskoteka. DJ velmi prijemny, hrajuci letne hity ktore kazdy pozná. Pre deti zvlást program. PLUS rarita hotela - vecerný program v ktorom dominovali menezeri, sef kuchar a casnici ktorí tancovali tradicné turecke tance. Vela bazenov+ tobogany nebol problem - ked ma niekto potrebu sa ist toboganovat nech si priplati aquapark.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nad očakávanie, pestrá, bohatá strava. TO čo robia v jedálni "naši bratia z východu" to sa personálu ťažko ovplyvňuje... škoda reči. Oceňujem zákaz chodenia do jedálne v mokrých plavkách, čo nevadilo Slovákom, neustále sťažujúcim sa a napriek zákazu to robili. Celý deň, priebežne sa tam dá najesť. Ak ste cez obed na pláži, nemusíte ísť do jedálne ale využijete snack bar hned pri pláži kde vyložia alternatívu k obedu v jedálni. Dá sa tam kvalitne a dobre najesť aj napiť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Hneď pri hoteli, ocenili by sme viac lehátok, lebo "východní bratia" obsádzali lehátka už od piatej rána. Vždy sme však našli požadovaný počet. Hoci hotel zakazuje obsadzovanie lehátok takýmto spôsobom. Na recepcii dostanete karty, ktoré si vymeníte bezplatne za uteráky na pláž- ktoré sa odovzdávajú pri odchode. Môžete si ich chodit vymienať za čisté. Pláž je polo piesočná- polo kamenná. Plochu kameňov menilo more- pod kamenmi je piesok- to je však PRÍRODA. Kto má problém existujú papuče do mora alebo nech ide na Tahiti. Pláž bola čistá- neustále chodil zriadenec zbierať smeti. Možnosť vodných atrakcii za príplatok. Nikdy sme sa tam netlačili.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Jana Svetlovská
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela