02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

najlepsia dovolenka ~ Recenzia hotela Ganita Holiday Club (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:najlepsia dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkovo hodnotim tuto dovolenku ako najlepsiu aku som zazila,nebol s nicim najmensi problem a ak sa nejaky vyskytol,razom bol odstraneny a to dokonca s usmevom!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha uzasna z kazdeho ohladu,ci uz k moru alebo na potulky okolim.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie nebolo az take exkluzivne...ale clovek chodi na izbu akurat tak sa vyspat takze nejak nas to neiritovalo,cistota bola na poriadku.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby boli naozaj na urovni a nechybal usmev a ochota...ci uz na recepcii alebo kdekolvek inde...personal bol ochotny,mily zo zmyslom pre humor.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Velmi milo som bola prekvapena aj slovenskou animatorkou.Bola velmi ochotna,starostliva,zabavna a dokonca nas sama vyhladavala.Maximalna spokojnost,aj ked sa nam nechcelo, chodili sme s nou cvicit uz len kv.tej srande ktoru dokazala urobit.Vecer nas vytancovala,takze to bola najlepsia animatorka aku sme zazili na nasich dovolenkach.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo uzasne,naozaj nemam slov nad rozmanitostou a vybornou chutou a aj ked sme prisli pred koncom bolo vzdy plno jedna,ziadny vyber zo zbytkov.Je pravda ze nespocetne mnozstvo rusov v rodnej krajine nenaucili stolovat...ale personal to sprehladom zvladal po nich upratat,kompletne cele stoly v okamzitku prestreli na cisto.Takze ked clovek nepozeral na rusov ostatne bolo vsetko v naprostom poriadku
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz bola pekna,cast kamenov a cast piesku takze asi kazdemu vyhovovala,lehatko sa naslo vzdy,po turistoch upratovali priebezne takze bolo vzdy cisto.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Axa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela