02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Ganita Holiday Club (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V prvom rade by som chcela vyjadriť veľkú nespokojnosť s leteckou spoločnosťou TRAVEL SERVICE, ktorá zabezpečovala našu prepravu. DO Antalye sme leteli so 4-hodinovým meškaním a z Antalye s hodinovým meškaním. Nikto nás na letisku o ničom neinformoval len na tabuli sme si zakaždým prečítali nové info o meškaní. V lietadle sa potom letuška jednou vetou ospravedlnila všetkým cestujúcim za meškanie. Čo sa týka samotnej dovolenky - do uvedeného hotela by som sa určite na dovolenku nevrátila. Za peniaze, ktoré som do dovolenky investovala by som si vedela predstaviť aj krajšie a útulnejšie miesto.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádzal cca 70 m od pláže a k moru sa dalo dostať cez malý park resp. záhradu. Mne osobne poloha vyhovovala.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel určite nespĺňal kategóriu 5 hviezdičkového hotela. Povedala by som, že v európskych podmienkach by som ho zaradila do takej lepšej trojky. Napr. v našej izbe boli ošarpané steny a kúpeľňa tiež nespĺňala moje predstavy. A to si nemyslím, že by som mala nejaké prehnané nároky. Umývadlo nám za celý pobyt očistili asi 3 krát.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Moja osobná skúsenosť - naša izba sa upratovala denne, jediné, čo mi prekážalo bolo, že uteráky nemenili každý deň. Na posteli bola len jedna tenká ľahká prikrývka, ale za menší poplatok sme od chyžnej dostali ďalšiu. Tieto prikrývky nám však za celý pobyt nevymenili ani raz. Čo sa týka obsluhujúceho personálu v jedálni - bez pripomienok. Boli veľmi milí, úctiví a vždy ochotní vyhovieť požiadavkam hostí.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori boli milí a po celý čas sa starali o to, aby bola zábava.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravy bolo dostatok, nemali sme pocit, že by niečo chýbalo. Mne osobne prekážalo, že skoro v každej čerstvej zelenine bol nakrájaný kôpor, koriander alebo nejaká iná bylinka. Za iných okolností by to bolo v poriadku, ale všetkého veľa škodí.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Katalóg hovoril o krásnej piesočnatej pláži. Pláž však bola kamienková a určite nie krásna. A čo sa týka mora - čisté ale od azúrového malo skutočne ďaleko.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela