02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia hotel Galeri Resort 5 ~ Recenzia hotela Galeri Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia hotel Galeri Resort 5
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel je pekný, aj keď svoju slávu si už užil. Dovolenku hodnotím ako priemernú, dobrý hotel, výborné more, ale preto, že okrem hotela ak ste nechceli alebo nemohli ísť na nejaký výlet, nebolo kam sa prejsť, ani ísť si posedieť a to mi chýbalo.Komu stačí pobyt na hoteli a absolvovanie ponúkaných výletov, tak si myslím, že bude spokojný.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je vzdialený 90 km od letiska, transfer 1,45 hod s jednou zastávkou v nejakom shope. Možnosť nakúpiť a ísť na toaletu, ale hlavne tá pri odchode domov príšerne zapáchala. Hotel je umiestnený v zástavbe iných hotelov. Pred hotelmi všade betonová plocha chodníkov a cesty, aj palmy a okrasné kríky.Úplne iný vzduch ako za hotelom-horúčava pred hotelom . Chodníky nevyčistené, plno špakov, auto zaparkované kde chceli, takže trebárs ísť na prechádzku nebolo kde. Okolie hotela vlastne okrem iných hotelov nebolo žiadne,za cestou nič, prach a neporiadok.Nákupné možnosti cca 1200 m v Alaragrand bazar-peši mi to trvalo 20 min-to bola jediná možná prechádzka, ktorá sa mi aj tak rýchlo zunovala, pretože neskutočné dohadovanie sa o cene,neustále otravovanie a keď ste odmietli ísť do ich obchodu aj pokrikovanie po Vás mi neboli dvakrát po chuti. Každý piatok kúsok od hotela-prejsť na druhú cestu prvým podchodok- bývajú trhy, kde dostanete skoro všetko čo aj v Alaragrand bazare, ale tu je to oveľa pokojnejšie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie hodnotím ako dobré, nepotrpím si na výhľad na more, potrebujem len čistotu a poriadok.Udajne prebieha rekonštrukcia, ale naša izba na 4. poschodí ešte ňou neprešla. Ale musím povedať, že bola síce malá, aj s malou kúpelňou, umiestenená v prednej časti hotela nad kuchyňou, oproti blízko iný hotel,ale bola čistá. Slováci a Češi, ale aj niektorí Rusi sú umiestnený v tejto časti hotela. Nemci a iné národnosti majú izby s priamym výhľadom na more, ale takých nie je v hoteli veľa. Za malé všimné upratovačke sme mali každý deň upratané, prezlečené postelné prádlo, vymenené uteráky, doplnený minibar. Upretovalo sa pooobede,cca od 14-15,00 hod, takže ak nechcete byť rušení, treba vyvesiť oznam.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
čašníci robili od rána do neskorej noci. Na taký veľký počet hostí, málo personálu. Robili v bare, v jedálni, skrátka všade, kde bolo treba. Ale musím povedať, že boli milí a naozaj sa snažili. Našli sa aj výnimky-raz pri večeri sa mi stalo, že som práve dojedla a servírka mi zobrala tanier a príbor mi zostal v ruke. Ostala som úplne ohúrená či aj takéto niečo sa môže stať v kategorii 5.Nápoje hodnotím ako priemerné-nalievanie veľmi šetrné, v cene boli aj miešané nápoje, ale tie ako Vám ktorý čašník urobil. Niektoré boli skoro bez chuti.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Športové aktivity nehodnotím, nezúčastńovali sme sa.Zábava-my sme chodili na večerné predstavenia. Dovolenku sme mali na prelome augusta-septembra. V auguste boli každý večer profesionalne vystúpenia, ale v septembri to tak nebolo. Animátori sa snažili, mali nacvičené aj vlastné predstavenia-napr. muzikál Pomáda a takto improvizovali. Po tomto predstavení pustili film Titanik, no a to už netreba nič dodať.Deti mali svoj kútik, tobogany, pre malé deti malý bazenik s lehátkami pre mamičky, herňa, diskoteka, myslím si, že dobré vybavenie.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
nemám čo vytknúť. strava pre mňa výborná, až veľa, rôznorodá, veľa ovocia a zeleniny, syrov, šalátov, grilovaných, dusených aj vyprážaných jedál,pizza, rôzne pečené buchty,turecké placky, kebab,šišky, vafle s čokolácou a medom-všetkého dostatok. V hoteli je aj malá cukráreň, doplňaná každý deň zákuskami, takže je možnosť si vybrať.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
malá, piesočnatá, vstup do mora s kamienkami-treba obuv a potom v pohode, lehátko pri lehátku, ráno bolo treba obsadiť. More výborné-teplé, niekety trochu búrlivejšie, čisté. Asi 3 dni sme ráno mali na kraji znečistené lístím a riasami, ale postupne sa vyčistilo. More odporúčam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Anna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela