02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Recenzia hotela Galeri Resort ~ Recenzia hotela Galeri Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia hotela Galeri Resort
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ked si clovek kupi hotel, ktory ma 5* caka od neho skutocnych 5*... Teno hotel z nasho pohladu moze dostat maximalne 3* !!
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je pri hlavnom tahu od letiska az po mesto Alanya...Nemate sa kam ist prejst,okrem jedneho BAZAARU, co je vzdialeny asi 20min pesi popri hoteloch. Ak chcete cosi vidiet musite ist autobusom/taxikom do mesta Alanya vzdialeneho 36km.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je rozdeleny na dve budovy starsiu a novsiu cast.. Starsia cast je s vyhladom na more novsia cast na hotel, ktory je v tesnej blizkosti.Ak si aj od cestovky kupite vyhlad na more, musite si to tam slovne vybojovat,pretoze oni to tam uplne ignoruju.Izby su priemerne,ale urcite nezodpovedaju 5*
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Upratovanie prebiehalo kazdy den v roznych hodinach, niekedy Vam upratali doobeda a niekedy Vas zobudili pri poobednajsom oddychu...Vymenili vzdy uteraky avsak len tie co sluzili v hoteli, uteraky na plazi sa menili za poplatok 1e kazdy raz.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animatori robili kazdy den to iste,nacvicili si par veci a tie opakovali kazdy den dookola...Zabavili ste sa jedine pri vyuziti vodnych sportoch (za poplatok).
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
VELMI SLABE stravovanie, kazdy den to iste, bez rozmanitosti chuti, nedochutene...Vyskusali sme aj ich restauraciu s rybacimi specialitami, opat ziadna chut, obycajna ryba ako aj inokedy na veceru..Ranajky boli rozne, tie boli chutne, obedy pizza, hamburgery a opat salaty rozne masa v stave, ale opat vsetko bez dochutenia.Vecere boli najhorsie, to iste co na obed + nejake doplnenia.Robili tam rozne miesane drinky, kto chcel alkohol, v tom si prisiel na svoje..
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz bola velke sklamanie pri prichode, ziadny drobny srtk ale kamene,po ktorych sa neslo s lahkostou.Plaz bola velmi uzka, ako aj cely priestor hotela.Zachrana tam bolo molo,z ktoreho vstup do mora bol super, ale sli ste ihned do hlbokej vody. Kapacita plaze vobec nezodpovedala kapacite ubytovanych ludi v hoteli,ak ste chceli lepsie miesto museli ste ist skoro rano na plaz, alebo aspon si ist uterakmi obsadit miesto. More bolo pekne a ciste.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela