02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka 7 noci, 27.6.-4.7.2015 ~ Recenzia hotela Aventura Park (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka 7 noci, 27.6.-4.7.2015
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je dobry, vyzera ako na fotkach v ponuke. Klienti na 95% z byvaleho Sovietskeho zvazu - Rusi, Ukrajinci, Bielorusi. Tomu zodpoveda aj komunikacia (okrem recepcie a sem tam par casnikov) a napisy v rustine. Izba v poriadku, zodpoveda skor 3+ az 4 hviezdickam. Stravovanie all inclusive v poriadku, jeden vecer bol turecky, turecke speciality, co bolo naozaj vynikajuce. Inak kazdy vecer okrem klasickeho bufetu bolo v ponuke aj grilovane maso - cerstve grilovane ryby, pecen, apod, obmienalo sa to. Vacsim minusom je plaz, ktora je o dost horsia, ako je zvykom v okoli Alanye. Plaz je velmi kratka, ca 20-40 metrov. Realita zodpoveda fotkam v ponuke. Ked to ale clovek porovna s plazami dalej smerom k Alanyi a priamo v Alanyi, tak je to dost biedne. Dalsi minus je Wifi pripojenie, oficialne existuje v loby a dole pri bazene, ale prakticky nepouzitelne, neda sa pripojit.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V okoli hotela nie je nic na pozretie, prechadzku, vylet v beznom pesom dosahu. Alanya je ca 40 kilometrov od hotela. Tam v podstate ale tiez nie je co pozerat. Same obchody s textilom, kozou a zlatom pre Rusov. Jedinym svetlym bodom bol poldenny vylet lodou, ktory sme si extra objednali zaplatili priamo v Alanyi v tureckej "cestovke". Lodou sme sa dostali na plaze, ktore nie su "suchou" nohou pristupne. Na opacny smer sa da ist do Side, su tam nejake starorimske vykopavky, neboli sme tam. Cez Side sme prechadzali transfer busom, vyzera to ako vsade inde, hotel na hoteli...
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie v poriadku, zodpoveda fotkam a standardu 3+ az 4 hviezdicky. Urcite nie europskych 5 hviezdiciek. Na izbe je klima. Raz za den upracovacky upracu izbu a doplnia flasu vody. Postel pohodlna a cista, kupelna takisto.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sluzby dobre, v poriadku. Stravovanie dobre. V hoteli je viacero barov, z toho jeden v lobby funguje 24 h denne, co hojne vyuzivali Rusi, pili napr. vodku do noci a potom od rana od 10.00 :) Nastastie neboli hlucni.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animacne programy od ca 10.00 rano do vecera 19.00. Niekedy mierne otravne, ak chcel mat clovek klud, bolo lepsie ist na lezadla dole na molo resp. na plazi pri mori. Bazen dostacujuci, dalej smiklavka pre deti aj dospelych, ping pongovy stol, tenisovy kurt. Minigolf nefunkcny.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo a pitie velmi dobre.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nedostatocna, mala. Vstup bezpecny aj pre deti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Martin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela