02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

skvely hotel ~ Recenzia hotela Aventura Park (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:skvely hotel
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
celkovo davam hotelu 5/6 bodov. negativum bolo, ze nie kazdy z personalu hovoril plynulou anglictinou, ale kedze kazdy vedel rusky, bez problemov sa dalo dohovorit. pre ludi milujucich plaze a kupanie v mori asi skor neodporucam, kedze plaz je mensia a more nie je asi take ako si clovek predstavuje.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
vyborna poloha, kusok je mesto alanya kam sme za tyzden mali moznost ist dvakrat na vecernu diskoteku, pripadne sa dalo ist cez den za par eur/dollarov miestnymi autobusmi. asi 7 min pesi od hotela bol trh, kde sa dalo kupit naozaj vsetko :-) hotel ma v podstate sukromnu plaz ako aj vsetky ostatne hoteli v okoli. je sucastou hoteloveho komplexu takze cesta z hotela do mora trva cca 2 min.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ubytovanie urcite necakajte 5*. je na urovni zhruba 3* na slovensku, co je ale slusny standard. vymena uterakov, upratovanie je kazdodennou samozrejmostou. okial nechate euro/dollar prvy den na posteli, staraju sa o vas naozaj nadstandardne. kazda izba je klimatizovana a ma vyhlad na more a na hotelovy komplex. nebol ziaden problem ani na jednej z izieb ktoru sme mali.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
turecke kupele - za 20 eur sme dostali asi 2 hodinove procedury, ktore si viem v slovenskych kupeloch predstavit tak za 150 eur. :-) 15 eur masaz celeho tela; polhodinova
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
vodne polo, volejbal, minigolf, joga, cvicenie v bazene a rozne variacie zabavnych sportov v bazene su na kazdodennom poriadku. o zabavu sa staralo 6 aktivnych animatorov a robili v podstate nonstop program pre deti aj pre dospelych. vecer sa vo vonkajosom amfiteatri premietali detske kreslene rozpravky a nasledne mali decka divadlo. od 22 zacal program pre dospelych (odporucam :-)) a od 00 diskoteka do 03. vdaka programu a zabave sa chcem do hotela urcite vratit
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
velmi pestre, ziadne problem. boli sme 7 noci, 10 noci by sme zvladli tak akurat. potom by to uz asi liezlo krkom takze odporucam optimalne 7 noci.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
dalo sa ale pokial vyhladavate pekne more s peknou plazou, skor nie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Matus
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela