02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Sealife Buket Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:výborná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pricestovali sme o pol noci, prakticky hneď sme zaspali,keď sme ráno odtiahli závesy na balkóne, tak wow....skoro sme odpadli! Krásna udržiavaná záhrada, plná banánovníkov, pestrofarebných kvetov, sľúbený výhľad na more - super. More teplé, vlny tak akurát, z izby nám cesta k moru trvala 6-7min popri bazénoch. Super!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Už sme na pár dovolenkách boli, vždy 5hviezd., ale tento hotel je naozaj kvalitný, a sľúbená poloha pri pláži naozaj je, tak ako si to na dovolenke predstavujete, z izby v plavkách, okolo jedální, bazénov, tobogánov, po pláži šup do mora :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvú noc sme spali unavený, ale druhú už s problémamy, po prvé -manžels. posteľ uplne pohodlná, ale prístelky pre deti - no - samá struna. a hlavne komáre, komáre,...Boli sme sa posťažovať, a predstavte si, za pár hod. postrekovali celý areál až do večera a naozaj, od vtedy komáre neboli... Prístelky nevyriešili, len ak by sme doplatili cca 200E za rodinnú izbu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na úrovni, čistúčko, upratané, vyzametané, nonstop personál kmital, aj záhradníci, upratovačky. Neustále sa vypytovali ,, no problem?,, ,,ak ste čokolvek potrebovali, boli ochotný a usmiaty.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animácie prebiehali od 10tej keď začal kikírikať kohút cez reproduktor a už to išlo do 6tej, nezapájali sme sa, máme dve malé deti, boli ,sme stále v mori. Ale klasika aj tam, padák, banán...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Obrovský výber, veľé mnižstvý, pestrá strava, polievky na obed 2 druhy,mäso asi na 8 spôsobov, množstvo príloh, zeleniny, ovocie , no a záskusky:-) to Turci vedia, jedáleň čistučká, obrusy biele,príbory čisté, ochotný personál, naozaj super. Na tomto hotely sme ocenili, že aj keď je fakt kvalitný, a obsluhujú doslova v rukavičkách, nebolo treba aby mal večer manžel dlhé nohavicedo jedálne. Voinkajšie,denné bufety-klasika fastfood celý deň. Dostatok vody , aj na izby nosili, kdekoľvek boli poukladané pyramídy s fľaškovej pitnej vody, tie farebné žbrndy sme nepili, poobede zmrzka, koláčiky, určite nikto nemohol byť hladný..a MELÓNY :-)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
4hviezd. len preto, že hici bola čistá, a more fakt príjemné s vlnkami, bola nenormálne preplnená- darmo je sezóna, a hotelov na pláži niekoľko... takže nabudúce v septemb. :-)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:mili
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela