02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádherný hotel zodpovedá 5 hviezdičkám ~ Recenzia hotela Sealife Buket Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherný hotel zodpovedá 5 hviezdičkám
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mimoriadne čistý, hotel a vilky ako v botanickej záhrade, banánovníky, citrusy a plno kvetov, záhradníci i závlaha v činnosti nonstop. Prvý dojem, wow! Bazén pekný, s vodopádom, tobogánmi, vírivkami. More na skok, sprchy na pláži, ležadiel dosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Priamo pri pláži, 5 min z izby.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Päť poschodové vilky s výťahom, na každom poschodí 3 izby, denne upratané, aj aranžmá s labuťami:-), hlavne prídel pitnej vody uplne v pohode vo flašiach 3 dcl aj 1,5 lit.Nídherná výhľad aj na more ,aj na záhradu .Klíma funkčná,minibar doplňali 1x za pobyt - ok.Kúpelka aj WC čisté,pekné. Len...boli sme s našimi dvoma deťmi - tie prístelky nič moc,samá struna. Riešili sme to veru aj spaním na zemi,na matraci. Dalo sa.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Ochota, ústretovosť, americké úsmevy. Miniklub, animátori v pohode.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži bolo možné za cca 25 E na osobu využiť padák, banán, kurz potápania..klasika. Vodný bicykel bol za 5 Eur / a svalovka 10 dní :-) /
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Uplne v poriadku, nádherne upravené švédske stoly, jedla nadmieru dostatok, slané, sladké, mäso - ryba, hydina, hovädz.,cestoviny, ovocie, nápoje. Pitná voda na každom kroku. Nám ale nechutila káva, bola slabá - z automatu jedine..škoda, Melóny, zmrzlina,cukrová vata, pukance- a vonkajšie bufety ako typický fast food- hranolky,hamburg..... v pohode a hlavne čisté stoly . Poháre sa leskly, obruse biele ako sneh - stále menili.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvé dva dni bola takmer štrková,ale nasledujúce dni bola zrazu čistá piesková, občas kamienok, po cca 8metroch bola voda po krk - takže pozor na deti-ale boli mierne vlny,hrali sme sa pri brehu, po mori sa plavili krásne pirítske lode - lákadlo pre turistov. Celkovo príjemná pláž a voda čistá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:mimi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela