02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Sealife Buket Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
S výberom dovolenky sme spokojní, splnilo to naše očakávania. Všetko bolo čisté, personál vždy všetko upratoval počas celého dňa.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Rezort je situovaný medzi inými rezortmi/hotelmi, čiže nie je opustený na mieste, kde nič nie je. Asi 7 min. na peši od rezortu sa nachádza bazár s tureckým oblečením či suvenírmi. My sme si v bazári nekúpili nič kvôli otravným predavačom, ktorí sa nám neustále zdravili a lákali do ich obchodu. Nákupy sme urobili priamo v rezorte, kde sme si mohli vybrať bez nátlaku predavajúcich a navyše, platili sme kartou. V blízkosti ( 10 min. na peši po pláži) tohto rezortu sa nachádzajú útesy, ku ktorým sa dostanete cez lesík. Zastavujú tam aj výletné lode, a sú tam zrúcaniny hradu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Čisté, pekná izba, každý deň bola uprataná a doplnený minibar, ktorý sme mali v cene (voda, minerálka, džús, fanta, cola). Nevýhodou bolo, že sme boli ubytovaní priamo pod strechou, kde bolo veľmi horúco. Nadránom (cca 3:00) sa nám automaticky vypla klíma a za 10 min. sme mali 32°C na izbe. Ďalšie noci sme nechávali zapnutú klímu a otvorený balkón, takto sa dalo fungovať.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na pláži sú veľké slnečníky (kovové konštrukcie s akoby natiahnutou plachtou), ktoré vytvárajú súvislí tieň, čiže aj počas horúčav sa dá ležať na lehátku a čítať knihu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý deň okrem nedele boli rôzne aktivity/animačné programy cez deň aj večer, v ponuke majú aj vodné športy.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bohaté švédske stoly celý deň, výborná kuchyňa, zvlášť polievky.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Celý komplex sa nachádza v zátoke. Pláž je čistá, prvý deň bolo more úplne bez vĺn, ďalšie dni boli mierne vlny, ktoré boli príjemné. Vlny spôsobovali, že jeden deň bola pláž piesková, iný deň s prímesou maličkých kamienkov. Obuv do vody sme nepotrebovali.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Kristína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela