02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Velmi dobra volba hotelu a okolia ~ Recenzia White Gold Hotel & Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Velmi dobra volba hotelu a okolia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkovo sme boli velmi spokojny, izba pohodlna,cista,pekna, jedlo velmi chutne, vzdy nieco nove, plazovy bar zadarmo aj lezadla na plazi, plaz s pieskom a malymi kamienkami, az neskor ked ste isli do mora a od plaze cca 5-6m boli mensie skaly vo vode. Okolie rusne pekne, dalo sa ist bezproblemovo von z hotela, smikacka pri bazene super:) Castnici ked ste im dali trochu prepitneho boli ovela milsi, ale aj tak. My sme si nasli Ermana nasho casnika, bol perfektny od zaciatku mily a pozorny a to sme mu este na zaciatku ani nedali dolare. Potom sme mu uz vzdy supli dolar do vrecka, a kazdy vecer sme mali ten isty stol rezervovany na veceru, nikdy sme neboli smadni, v kuse sa o nas staral. Na recepcii boli tiez hned milsi ked sme im dali trosku prepitneho, a samozrejme belboy si to vyziada:D. Ten to ocakaval ani to neskryval:). Co odporucam je z fakultativnych aktivit quad. Co neodporucam cez Turancar je pirate boat, platili sme viacej ako pred hotelom to predaval Asslan kt bol ulicny predajca jazd. Netreba sa bat od nich ako nam povedali, predavaju to iste ako delegaty, len delegaty nato hodia este pre seba proviziu. Mozete tak usetrit. Davat pozor s tymi pirate boat trips, mi sme vychytili velmi zlu lod, staru, skaredu a jedlo bolo hrozne. Na druhy den hned chytila ekolis a musela som ist do nemocnice. Takze predtym sa opytat ako sa vola lod a na kt idete. Tiez neodporucam ist do Sungarden Disco kam spolocne sa chodi z hotela. Je to predrazena diskoteka s plnym ruskych bab a tureckych fesakov. Kym nechcete minut polku vasho platu na 1 noc aby ste si uzili tak neodporucam tam ist.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachadza v oblasti Oba mesta Alanya, busom 10min centrum, mi sme si vypozicali motorku a pochodili trosku okolie. Preto sa to oplati lebo 20min smerom na hori sa nachadzaju takzvane dim caj - co je kvazi horske jazero kde su vybudovane restiky a aquaparky a voda je cista a sladka a da sa tam aj skakat:) Je to velky fun, hlavne pre tych kt chcu vidiet aj viacej ako iba more a hotel :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel bol super, aj izba, pohodlna postel, cista kupelka. Kazdy den upratovali, vzdy sme im nechali 1 dolar a stale bolo pekne kazdy den upratane:). Ked sme checkinovali na recepcii tam sme tiez supli do pasov 20 dolarov a dostali sme peknu izbu z bocnym vyhladom na more. Vsetci izby kt maju priamo vyhlad na more su family rooms. Izby pre pary kt su najlepsie sa nachadzaju na 2,3,5,6 poschodi. Vsetky izby kt sa zacinaju 1kou a 7kou maju hrozny vyhlad, to neodporucam. Mi sme mali izbu 211 a velmi nam to vyhovovalo, avsak asi 311,312,411,412,511,512,611,612 maju najlesi vyhlad a nepocut az tak mini disco a shows do izby, lebo to bolo na 2. poschodi takze do 211 to bolo dost pocut.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Super.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Vecerny futbal, na plazi boli vodne sporty kt bolo treba zaplatit, ale normalne ceny mali, parasailing, floating sofa a jetski su super:)odporucam vyskusat
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Velmi chutne, vzdy ine, ani raz za 7dni sme nemali to iste. Vonku na terase vedla bazena kazdy vecer mali aj grilled meal, ice cream, ovocie, zeleninu, salaty, rozne mesa a prilohy. Nam to velmi chutilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
V porovnani s ostatnymi castami Turecka (Konakli...), plaz bola super, piesok s malymi kamienkami. Po 5-6m vo vode sa objavili mensie skaly, odporucam si zobrat so sebou topanky do vody lebo skaly rezu. Lehatka zadarmo, ked sme sli okolo 10 na plaz stale tam boli volne, ale neskor uz nie, aj tie maju obmedzeny pocet. S uterakom sa dali rezervovat lehatka nikto ich nezobral prec. Jedlo a pitie zadarmo na plazi, snack bar bol super. Kazdy pondelok tam je jedla slecna kt robi turecke palacinky, odporucam vyskusat, lebo uz iny den nebola do nedele. Bol aj kebap utorky, a vacsinou tam bolo maso, hranolky, spagety a ovocie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Szilvia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela