02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvelá dovolenka ~ Recenzia White Gold Hotel & Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelá dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel zodpovedá popisu cestovnej kancelárie. Určite si ho budú chváliť aj tí náročnejší klienti. Je čistý, upratovalo sa tu celé dopoludnie, aj okolie je pekné, upravené, taktiež podchod k pláži je udržiavaný! Napriek mojim obavám z Turecka určite vrelo všetkým nerozhodným odporúčam tento hotel.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza v peknej časti Alanye, neďaleko hotela je dlhá ulica plná obchodíkov a reštaurácií. Priamo v hoteli je obchodík s magnetkami a letným tovarom na pláž, ďalej je tu zlatníctvo a kaderníctvo, v budove sa z vonkajšej strany nachádza ešte obchodík s kožou, Fisch Spa a ďalší obchod so suvenírmi. Cez ulicu bol malý market s rôznym tovarom. Napriek tomu, že leží na rušnej ulici, vôbec nám to nevadilo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie veľmi pekné, upratovalo sa každý deň, menili sa aj uteráky a osušky, každý deň sme mali vyumývaný aj balkón. Na izbe 3 postele, TV, kreslo so stolíkom, veľká skriňa, koberec, chladnička, kanvica, šálky i poháre na vodu, káva, čaj.Izby útulné, čisté, žiadna pavučina či plieseň. Kúpeľňa a WC tiež denne upratované, vynášané smeti.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál veľmi milý a ochotný. Kufre nám doviezli až na izbu, v noci o 2.00, keď sme prišli, nám ponúkli ešte aj sendviče, čašníci v jedálni ochotní a milí, dokonca na druhý - tretí deň už nás zdravili po slovensky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Keďže sme boli len 7 dní, nestihli sme všetko v hoteli využiť, lebo je toho moc. V spodnej časti hotela je krytý bazén, posilňovňa (v rámci AI), masáže a sauny /tie sa platia/, internetový kútik, biliard. Ráno pri bazéne bola animátorka a konali sa cvičenia. Zábava prebiehala večer na terase, o 21.30 bola pravidelne disco pre deti s animátorkou /bola fakt skvelá, deti ju mali radi/, po nej zvyčajne bola nejaká prezentácia /kožené výrobky, okuliare, nejaké súťaže pre hostí, .../, 2 x sme videli vystúpenie tureckého súboru /Turecká noc/ a vystúpenie akrobatov. Priamo na terase je ďalší bar, ktorý ponúkal nápoje do 23.00hod. Tak zvyčajne trvali aj programi.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Také niečo treba vidieť! Ťažko opísať!! Na svoje si tu musí prísť každý!! Nemáte šancu ani všetko ochutnať! Raňajky od cereálií, cez pečivo, tousty, palačinky, rôzne koláčiky, čerstvé ovocie,sušené ovocie, salámy až po teplé jedlá - opekané párky, praženica, chlieb vo vajci,ryža s mliekom, varené vajíčka, ... Obedy okrem množstva zeleninových, cestovinových, ovocných šalátov, olív všetkých farieb, studených jedál, boli dopĺňané polievkou a cestovinami, ryžou, hranolkami, opekanými zemiakmi /za 7 dní vždy inak pripravené zemiaky/, ryby na rôzne spôsoby, kuracie mäso na rôzne spôsoby, plnené kapustné listy, rôzne placky, samozrejme množstvo ovocia a ako na obed, tak aj navečer jedna strana švédskeho stola ponúkala koláčiky od výmyslu sveta. Večere okrem bohatej ponuky vnútri jedálne boli dopĺňané ešte aj grilovanými dobrotami vonku na terase pri bazéne - zelenina, kuracie špízy, kebab. Jeden večer piekli aj barana, ponúkali aj morské príšerky, každý večer aj zmrzlina. Na pitie bolo tiež z čoho vyberať, celý deň bol stroj s čapovanými nápojmi, ale v bare nalievali originál colu, fantu, sprite, tonik, džúsy. Z alko nápojov v ponuke AI boli vodka, gin, whisky, červené a biele víno, ich typická raki a pivo. Je z čoho vyberať, nemali sme žiadne zažívacie problémy ani nikto z celej skupiny Slovákov.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž priamo pred hotelom udržiavaná, piesková /ale pred inými hotelmi bola aj s drobnými kamienkami pláž a tam bola vhodná obuv/, pozvoľný vstup do mora, sem tam bolo treba dávať pozor na kamene v mori, slnečníky a ležadlá zadarmo a aj poobede nebol problém nájsť voľný!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jaroslava
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela