02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vrátiť sa tam nechcem nikdy! ~ Recenzia Hotelový komplex Katya (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vrátiť sa tam nechcem nikdy!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkový dojem z dovolenky nám pokazil hneď prvý deň, kedy sme zistili, že v CK ponúkané služby ultra all inclusive, nie sú ultra, ide klasický all inclusive do 24:00 hod, pricestovali sme v noci a smädný a hladný sme išli spať, pričom, keď človek vyhľadáva a zaplatí si vyslovene služby ultra, tak očakáva aspoň 1 bar otvorený nonstop a jedáleň s nočným občerstvením. V CK pri kúpe dovolenky všetkým čo prišli s nami do hotela povedali, že si musia priplatiť izbu s výhľadom na more, lebo je vraj "poslená voľná izba" - nikto výhľad na more nedostal, tak sme sa za doplatok 50 aur pozerali do polovice balkóna na múry hotela a od polovice na stavenisko - luxusný výhľad na more, len čo je pravda. Delegátka riešila všetko zbrklo a čím najrýchlejšie sa chcela zbaviť problémov - očividne sa s takýmito problémami v tomto hoteli stretáva celú sezónu pri každom turnuse.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Je to veľmi ďaleko od letiska, išli sme autobusom 3,5 hodiny, ale tak s tým človek počítal. Už aby bolo letisko aj bližšie pri Alanyi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba bola pekná, moderne zariadená, kúpelňa malinká, ale dalo sa. Len s výhľadom na more rozhodne nepočítajte, aj keď ho budete mať priplatený! Izba sa upratuje každý deň a do chladničky dávajú 2 pol litrové čisté vody denne.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál v hoteli je veľmi milý, až na "dámy" na recepcii a pár dôležitých čašníkov, ale inak ostatní sú zlatí, vždy usmiati, a starajú sa o hostí s radosťou, aj keď im človek nezávidí v tých horúčavách obskakovať ľudí, boli veľmi príjemní. Ale služby zodpovedajú iba službám ALL INCLUSIVE - rozhodne nie ULTRA - s týmto treba počítať, inak budete sklamaní...ako my...
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animačný tím klasika ako aj inde, nič extra, ale dalo sa. O detičky sa starala skvelá animátorka Silvinka.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Chuťovo tam varili dobre, ale stále každý jeden deň to isté dookola, kto ľúbi mäso, tak bude sklamaní, každý deň len jeden druh kuracieho v nejakej omáčke a mleté fašírky v omáčke. Večer sa vždy grilovalo alebo pieklo niečo vonku, to bolo vždy chutné, ale keď prídete neskôr na večeru, tak už sa Vám neujde. Zeleniny bolo veľmi veľa, výborná grilovaná zeleninka, aj veľa čerstvej, ale tú 100% umývajú v ich vode a viacerí mali brušné problémy - miestny doktor im povedal, že práve kvôli tomu. Jedna kočka skončila dokonca na infúziách, my sme len častejšie navštevovali toaletu...
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
pláž je menšia, všade naokolo sú skaly v mori, akurát pre hotel sú vysekané a je tam piesok. Lehátka si treba ísť hneď ráno obsadiť, lebo je ich tam veľmi málo pre toľko ľudí a za podušky na lehátko sa na každý deň dopláca 1 euro. Nápoje vobec nie sú na pláži tak ako to je uvedené v popise CK - na pláži je len nealko, za pivo Efes sa platí 3 eurá aj za všetko ostatné alko. Čiže v ponuke CK je zavadzajúca informácia - ďalšia vec, ktorá nespĺňa služby Ultra all inclusive!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:LUCIA
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela