02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Happy Elegant - vhodne pre velmi nenarocnych klientov ~ Recenzia Armas Prestige (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Happy Elegant - vhodne pre velmi nenarocnych klientov
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Treba prizmurit obe oci, alebo nasadit najruzovejsie okuliare a odpoved je ,,v podstate sa dalo,,. Ale uz by som sa do tohto hotela urcite nevratila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Mahmutlar – 6 km od Alanye. V tomto mestecku nie je nic, jedna dlha ulica s obchodmi predavajucimi napodobeniny co sa tyka parfumov, topanok, oblecenia, dalej su tu ponuky vyletov cez domovske cestovky, dva supermarkety, zopar obchodikov s potravinami, zopar barov a restauracii…. Inak ziadna pamiatka, nic. Vecer sme vyrazali dolmusou do Alanye a tam to zilo. Tam sa nam velmi pacilo. Miestny bazar, kopec restauracii, obchodov, historicke pamiatky, jaskyna, turisticky ruch, proste parada.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
No…. Ked sme prisli, spytali sa nas, ze odkial sme. Boli sme tri pary. Vsetci sme dostali asi tie najhorsie izby v hotely. Ziadny vyhlad na more, na mesto. Dostali sme izby s vyhladom do atria, cize vyhlad bol na vytahy oproti. Ziadny cerstvy vzduch. Fakt som nenarocny klient, ale toto bolo na 5* hotel aj na mna vela. Stazovali sme si u delegatky a velka vdaka jej, vybavila nam vsetkym vymenu izieb. Dobre na recepcii vedeli, o ktore izby ide, bez problemov nam ich vymenili. Nove izby boli super. Vyhlad na more, novo vybavene, no luxus. Mali vsak nedostatky – nam pretekal odtok zo sprchy, cize po kazdom sprchovani bola v kupelni potopa a susedom zase blbla klima. Bola po dvoch dnoch opravena.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na recepcii boli ustretovi, vzdy sme sa dohovorili, I ked by som ocenila, keby v 5* hotely rozpravali s trosku lepsou anglictinou. Animatori sa v skutku dali, boli mili, len obcas liezli na nervy, ked zvolavali na program. Ale je to ich praca. Sluzby delegata? Videli sme ju asi 20 min za cely pobyt, ani nas necakala na letisku, ani nas neodprevadzala. Informacii nam dala minimum, pretoze sa ponahlala do dalsich hotelov. Na stretnuti jej vyletlo z ust, ze sa modli, aby tento hotel uz nebol v ponuke.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tu sa moc neviem vyjadrit, dva krat sme sa zucastnili vecerneho animacneho programu, pre mna to bola velka bieda. Ale zase par ludi sa celkom bavilo. Toto je vec zaujmu, koho co bavi. Co sa tyka sportu, hrali sme sipky, hral sa volejbal, cvicila joga. Aky program bol oklo bazenu neviem, pretoze sme boli len na plazi.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Uf. Tak toto je najhorsia cast dovolenky. Spinave stoly – upratovalo sa tym stylom, ze sa iba prevratil obrus na rubovu stranu a servirovalo sa dalej, stale ten isty vyber jedal, rady na jedlo, spinave taniere a pribory, nedostatok priborov a servitkov, v musli som nasla kusok skla, ktore som nastasie neprehltla, napoje si dovolili capovat aj do prasknutych poharov. No 5* ani z daleka. Bitka o dobre kolace na kazdodennom poriadku, zelatinove gebuziny pravda ostavali. Z ovocia boli vzdy iba dva druhy. Tesili sme sa na ryby. Kdeze. Iba neochutene file. Dalsia bitka a zastupy ludi na hrozno. Nastastie, alebo na nestastie? bolo iba 2x za pobyt. Pravdou je, ze ak ste prisli na obed cca ½ hod pred koncom, vyberali ste z poloprazdnych mis a marne cakali, ze ich doplnia. Tak isto mi vadilo, ze v jednej casti jedalne 15 min pred koncom jedla za nami prisli, ze ,,finish,,. Dokonca raz nam aj zhasli. Myslim, ze staci. Aha. A a este jedna vec. Plastove nadoby na vodu, z ktorych sa capovali napoje, boli doplnane vodou z vodovodu. Najst tu pozitiva? Skusim. Bohaty vyber zeleniny, syrov – kto obluboval salaty, vyhral. Aj to jedlo sa v skutku dalo, vyber v podstate bol, len ho vobec neobmienali. Ziadne novinky, kazdy den to iste. Menil sa len vyber kolacov, ovocia.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Super. Ocenujem zadarmo lehatka. Bol ich dostatok. I ked slnecniky obcas strajkovali. More krasne, priezracne, ale vstup nie az taky idealny. Bez topanok ist do vody bol risk, boli tam skaly a ostre kamene.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Martina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela