02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

TENTO HOTEL JE NAJHORSI V TURECKU - SLUZBAMI SA NEDA POROVNAT ANI S 2 * ~ Recenzia Armas Prestige (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:TENTO HOTEL JE NAJHORSI V TURECKU - SLUZBAMI SA NEDA POROVNAT ANI S 2 *
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:22.02.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
TENTO HOTEL JE NAJHORSI V TURECKU, NEDA SA POROVNAT ANI S 3* HOTELMI, KED SME CESTOVALI DOMOV, TAK SME SI VYMIENALI ZAZITKY A TO CO LUDIA DOSTALI BEZNE V 3* HOTELY TAK O TOM SME MY V 5* HOTELY MOHLI AZDA IBA SNIVAT !!! Zle!!! Izby síce pekne zariadené,ale to je všetko! Klíma nefunkčná, pokazila sa nám druhý deň pobytu a opravili nám ju deň pred odchodom!Chladnička nechladí,minibar nečakajte,vešiaky v skrini budete mať ak si ich prinesiete, wc špinavé, upratovanie obliatie podlahy a prehodenie deky, to je všetko! Uteráky menia až každý tretí deň! Teplá voda tečie iba každý druhy deň lebo to prepínajú pol hotela jeden deň a druhá polka ďalší deň v 5* hoteli - neprípustné! 2 krát sa nám stalo,že nám voda netiekla vôbec a to celý deň! Personál nepríjemný, arogantný až drzí! Mali sme ULTRA ALL INCLUSIVE, ale museli sme sa stravovať za vlastné a mimo hotela inak by sme boli hladný. Ráno-pečivo, syr a hnusné salámy, obed a večera-iba kuracie maso(aj to polosurové), stále hranolky,hnilé ovocie aj to iba slivky a červený melón, zeleniny bolo dosť a ba dokonca aj olivy na 15 spôsobov,koláče ak sa pobijete s rusmi ktorý si tam vystoja radu aj hodinu , tak sa vám aj ujde jeden. Jednoducho všetko zlé,zlé a ešte horšie !!! Hnus obrusy,príbory,šálky,misky a taniere špinavé. Keď sme sa chceli najesť najskôr sme si museli upratať stol (poodnášať riad) aby sme si mali vôbec kde sadnúť. My sme cestovali s CK seneca delegátka tejto CK bola veľmi neochotná čokoľvek riešiť a takisto CK volali sme jej z pobytu, že máme problémy a ich odpoveď bola a čo my s tým ? Nikdy viac s touto CK by sme necestovali !!!
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Je to zapadákov. Hotel sa nachádza v dedine menom Mahmutlar cca 20km od Alanye. V tej dedine skoro vôbec nič nieje, takže aj to bolo zlé !!!!
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
izby síce pekne zariadené, ale nefunkčná klíma, špinavé WC, nefunkčná chladnička, chýbajúce vešiaky, netiekla tepla voda a 2 dni netiekla ani studená !!! Veľmi zlé !!!
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
služby tam neboli žiadne. Neochotný a arogantný až drzí personál, ktorý vôbec nevedel po anglický či po nemecký, vedeli iba po rusky a turecky. 90% tam bolo rusov, 7% turkov a 3% inej národnosti.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
VOLIBOOOOL - vykríkli a to bolo všetko - hra na pokropenom horúcom piesku. Inak žiadne, hodili loptu na piesok a akože plážový volejbal ... animátori boli oničom venovali sa iba rusom
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi zlá, maso iba kuracie aj to polosurové, nedopĺňali takže sa nám skoro nič nikdy neušlo, zeleniny bolo dosť aj olív na 15 spôsobov, ale to je všetko, ovocie hnilé aj to iba slivky a červený melón !!! Na to, že sme mali ultra all inclusive, to bolo veľmi slabé - museli sme stravovať za svoje peniaze mimo hotela !!!
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž kamenistá, slnečníky deravé napriek tomu bolo čisté more, ale vstup do mora hrozný - neodporúčam malým deťom !!! Veľa ľudí sa tam zranilo . Pitie na pláži len voda akože z barelov ,ale dopĺňali bareli špinavou hadicou a vodou z vodovodu !!!! Aj sprite a cola čapované boli robené z vody z vodovodu !!!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:ADA
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela