02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Fajn dovolenka ~ Recenzia hotela Grand Santana (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fajn dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:október 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.10.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pekný príjemný,rôzna klientela slovaci, česi, poliaci ale najviac z bývalých štátov sovietskeho zväzu- rusi, ukrajinci, bielorusi, kazaši atd. Ja by som tento hotel hodnotila ako 3***+. ale zase musím povedať že tomu aj zodpovedá cena tj. že cena/ služby sú v reálnom pomere / samozrejme záleží na cenách jednotlivých CK/. Jediná nevýhoda je ten transfer 3hod. Kľudne ho odporúčam pre normálnych ľudí nie pre snobov/.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je v meste, pláž je oddelená komunikáciou ale žiaden problém na pláž sa dostanete priamo z hotelového areálu podchodom takže vôbec sa to nezdá že ste oddelený od hotela cca 50m. Na pláži je bar kde je k dispozícii ľahké občerstvenie a jedlo úplne v pohode.O ulicu ďalej za hotelom je obchodná zóna takže večer ak nechcete byť na hotely tak sa dá poprechádzať aj niečo nakúpiť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkom zodpovedá hviezdičkám. Denne upratovanie, manuálna klimatizácia, niekoľko výťahov, na recepcii wifi zadarmo inač sa platí 2eur/hod., na izbách trezor za poplatok.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personál už asi mal toho dosť tak,že sa až tak neusmieval ale vyšli Vám v ústrety. Tak,že tu by som dala 3***.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animátori boli snažliví celý deň sa niečo dialo či už na pláži alebo pri bazéne a samozrejme večer možno, že by nemuseli byť až taký akční ale boli za to platení.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ja som na stravu náročná tak,že ja by som mala výhrady ale v celku by som povedala OK. Jedno čo by som vytkla, tak to bola čistota stolov /neboli čisté obrusy ešte tak z rána/ a chýbali malé lyžičky, šálky na kávu boli iba v obmedzenom počte tak, že sa káva a čaj pili aj z umelých pohárov ale čo je v tomto hotely plus je reštaurácia na najvyššom poschodí hotela takže každý deň mate možnosť vidieť okolie z vtačej perspektívy /z veľkej terasy/.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hrubší piesok s kamienkovým vstupom do mora vhodná je obuv do vody. Čistotá bola dobrá každý deň sa upratuje, ležadla a madrace zadarmo treba si doniesť vlastné osušky, občerstvenie na pláži v pohode. Je tam mólo jediné široko ďaleko čo je tiež plus.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela