02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia ~ Recenzia hotela Galaxy Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na zaciatok musim povedat, ze pomer cena/ kvalita je vynikajuce. My sme vzdy chodili na drahe dovolenky. Boli sme aj v turecku za dvojnasobnu cenu, ale tak ako to bolo tu nam to stacilo.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
3 h od letiska Nakupne moznosti: Hned za hotelom je nekonecna promenanda s obchodmi. Odporucam si najprv prejst obchody a az potom kupovat, lebo cenu su velmi rozdielne. Treba platit ich peniazmi 1 €=2,5 TL. Lebo inak pri plateni dostanete kurz 1 €=2 TL. V piatok byva bazar kusok od hotela – 1 km smerom od Alanye na konci Mahmutlaru (skoro hned pri hlavnej 4 prudovej ceste). Vsetci Vam povedia, ze v sobotu, ale to je ten isty a je vzdialeny cca 3 km od hotela smerom na Alanyu (dost schovany). Na bazari sa da nakupit najlepsie v sobotu okolo 11 h, lebo tu maju malo ludi a budu chciet neico predat. Ceny treba delit 3. Sumar hotel sa oplati, dovolenka bola za tu cenu vynikajuca. V Turecku sa Rusom nevyhnete nikde.
Ubytovanie:
Hotel (vstupy, recepcia a jedalen su pod kamerami): Cisty, personal mily. Iba posledne dni sme mali problem, ze nam upratovacka zobrala velke uteraky a uterak na podlahu a nedala nam ciste. Z recepcie vecer nam priniesli aspon male uteraky.
Služby:
Wellnes: V hoteli je aj novovybudovany SPA. Sauna je od 12 do 14 zdarma. Je tam aj mensie fitko zdarma. Turecke kupele si treba zaplatit. Delegat Vas bude presviedcat za 18 € mimo hotela. V hoteli si viete zjednat za 15 € a rozdiel nebude velky. Zevraj v hoteli je lepsia masaz. Inak do TK mozte ist v case od 12 do 14 zdarma, ale bez obsluhy, takze to je na nic.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bary: Jeden hlavny pri bazene a jeden na 6.p. (otovreny iba pri obede a veceri). Obsluha celkom rychla. Napoje rozneho druhu. Vino, pivo, vodka sa dalo, ine sme neskusali. Pri bazene bola opat voda v bareli a zelena malinovka k dispozicii cely den. Okolo 16:30 nosili k pazenu pagace (velmi dobre).
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Najvacsia slabina celeho hotela je jedlo. Ja som cisty masozravec (kura pre mna nie je maso), takze som niekedy musel jest aj kura. Ale inak som nebol nikdy hladny. Velky vyber salatov. Opakujuce sa jedlo, ale mne to nevadilo. Na ranajky bude vzdy to iste (niekedy robia palacinky). Pagace k ranajkam boli neskutocne dobre. Ryba bude iba raz za pobyt (nas bol 11 dni). Na tu cenu velka spokojnost. Aspon som nepribral viac ako 1 kg (vela som sa chybal).
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz: Prejdete 40 m podchodom pod cestu a ste na sukromnej hotelovej plazi (pod kamerami je vstup z hotela). More fajn, vela dni boli velke vlny (cervena vlajka - zakaz kupania) aj tak sme sa kupali. Zhruba dva dni bolo more pri brehu troska spinavsie od rastlin. Na plazi bola zdarma k dispozicii cista voda v bareli a nejaka zelena zrbnda. K jedlu tam pani robila placky so zeleninovou naplnou. Dvakrát denne sa hral plazovy volejbal (cca. O 11.00 a cca o 16:00), casy sa menili. Bazen: Prebiehali tu animacie (sipky, vodny aerobic). Vacsinou po rusky a turecky, ale snazili sa aj trocha po anglicky. Moznost zadarmo si zahrat pin-pong. Vecer bol takmer kazdy den nejaky animacny program. Dalo sa na tom aj celkom pobavit.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Pavol
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela