02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Drita (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel zodpovedal 4 hviezdičkám,splnil naše očakávania.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel blízko pláže, na ktorú sa dostanete podchodom, cca 3 min.V okolí mi chýbala promenáda, pretože hotel bol vzdialený od centra Mahmutlaru v okrajovej časti.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nečakali sme bohvie čo,pretože sme boli aj v 5 hviezdičkovom hoteli v Turecku a ledva sme sa tam pohli. Ale teraz som bola vcelku spokojná, pretože sme mali izbu s výhľadom na more a 3 klasické lôžka, i keď mala byť 3.osoba na prístelke.Kúpeľňa malá, ale postačovala.Upratovanie a výmena uterákov každý deň. Vadilo mi, že nebola klimatizovaná vstupná hala s recepciou, ale izba aj jedáleň v pohode.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby na úrovni, ochotný personál, všade čisto. Jedinú výčitku mám k plážovým osuškám, ktoré boli za poplatok, takže sme používali svoje.Ale boli rodiny, ktoré rátali s nimi, nemali a museli si kúpiť.Pokazila sa nám klíma a po návrate z pláže už fičala.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bazén malý so šmykľavkou sme skoro nevyužívali, pretože tam poväčšine šantili deti, takže tam sa moc plávať nedalo. Zhruba o 3 popoludní animátori s deťmi akože tancovali pri bazéne, hrali sa šípky, stolný futbal. Na pláži každý deň volejbal, vodné športy za poplatok. Raz za týždeň diskotéka s otravnou tureckou hudbou, pre deti večerné diskotéky, programy. Posedenie na terase v hotelovom areáli.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné- pestré švédske stoly, každý si tam niečo našiel:2-3 druhy mäsa,prílohy, veľa zeleniny a zeleninových šalátov, zákusky na oko vábne, ale chuť nič moc.Ovocie 3-4 druhy.Perfektná rýchla obsluha, niekedy až moc rýchla, že som skoro nedojedla a už mi brali tanier.Za týždeň som pribrala 2 kilá, takže to hovorí za všetko.Pitie super-od vody cez džúsy, coly, fanty, sprite, tonic až po čapované pivo, víno a alkoh. nápoje vodka, gin,raki-fuj a iné, drahšie si treba priplatiť.Káva, čaj samozrejme.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Menšia,s jemnými kamienkami a kameňmi,ale čistá,nebol dostatok slnečníkov s lehátkami, takže sme si chodili okolo 8hod. obsadzovať s uterákmi. Vstup do mora je dosť prudký,pre neplavcov dosť nebezpečné, pretože tam bývajú veľké vlny.Ale more je čisté, neskutočne teplé-30 stupňov.Plážový bar fičí od 10 hod.a od 12 v ponuke aj domáce placky, hamburgery,hranolky,šaláty.Komu sa nechcelo ísť na obed, najedol sa tam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela