02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Najhorsia dovolenka v Turecku ~ Recenzia hotela Bone Club SVS (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najhorsia dovolenka v Turecku
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedno Velke Velke sklamanie. Prisli sme viac zniceni ako oddychnuti :( Tento hotel by sme neodporucili ani najvacsiemu nepriatelovi.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
25 km od centra, malo nakupnych - restauracnych - disco moznosti. Mestska doprava z centra do nasho hotela premavala len do 24 hod., potom sme si museli platit velmi drahe taxiky.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Po prichode do hotela nas ubytovali v bloku A na 6.poschodi. Boli to stresne velmi rozohriate izby, pocit ako keby ste vosli do sauny, takze ked sme sa ubytovali, mohli sme zmykat veci v kt.sme prisli do Turecka, tak z nas lialo. Izba nebola upratana a pripravena pre novych hosti hotela. V kupelni boli plesne, nedostatocna hygiena a velmi tazko sa vchadzalo do vane. Ked sme si lahli do postele, mali sme pocit, ze nam ustlali na slame. Klima nam skoro vobec nefungovala a v miestnosti sa skoro vobec nehybal vzduch. Pocas vecere nam velmi napachla izba zo zapachajucich vyparov z kuchyne. Prvu noc sme vobec nevedeli z tych vyparov zaspat. Aj ked sme mali zatvorene balkony, citili sme to vsade. O 4-5 rano, zacali piect pecivo pre hosti hotela k ranajkam, na co sme sa hned zobudili. Az do ranajok sa nam zdvihal zaludok... no comment. Na druhy den, sme prisli na recepciu so ziadostou, ze potrebujeme urgentne vymenit izby. Na izbu sme cakali dalsieho 1,5 dna, nakolko Turci maju na vsetko cas a v tomto hoteli specialne. Nove izby boli v tom istom bloku na 3.poschodi. Boli lepsie v tom, ze sme necitili vypary z kuchyne a v izbe bol dychatelnejsi vzduch, inac to bolo o tom istom. Ubytovani sme boli uz aj v 3* hoteloch v Alanyi ale v porovnani so 4* hotelom Bone Club sa to nedalo ani porovnat. Neviem kto tomuto hotelu dal 4*, ja by som dala ledva ledva 1* aj to so zatvorenymi ocami.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
O sluzbach sa v tomto hoteli neda rozpravat, nie to nieco napisat. Jedno velke velke MINUS. Vlastne tento hotel ani nevie co to slovo SLUZBY znamena.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
A La Pioniersky tabor. Animacie len pre deti. Disco club stale zavrety, ale tabula velka. A hosti brali na disco 3x pocas nasho pobytu do centra za poplatok. Fitko v neopisatelne odpornych priestoroch, kde boli same plesne, nedychatelny vzduch, smrad a z 10 pristojov fungovali tak dva. Tobogan, kt.sme mohli vyuzivat fungoval len 2 hod.za cely den.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
O strave sa neda hovorit. Len sme prisli do jedalne a uz nas z tych pachov-smradov nadvihovalo. Jedalen nebola vobec klimatizovana a pri vonkajsej skoro 40 stupnovej teplote sa potraviny velmi rychlo kazili. Hotel ponukal velmi maly vyber jedal, zeleniny, salatov. O olivovom oleji a balzamicovom octe na hoteli nikdy nepoculi. Jedla boli velmi zle pripravene, skoro vobec nedochutene. A personal si z hotela urobil svoj hotel. Nikdy predtym, sa nam nestalo aby personal jedol s nami pri jednom stole. Ked sme ich o nieco poziadali, tvarili sa, ze sa ich to netyka. Na treti den sme sa z toho luxusneho jedla dostali na cely den do nemocnice na infuzie z dovodu tazkej crevnej infekcie. Ale velmi pozitivne bolo, ze v nemocnici sme mali uzasnu stravu, sice dietnu ale vybornu a taktiez aj opateru. Starostlivost o pacienov maju na velmi vysokej urovni. Konecne sme sa po 3 dnoch s chutou a do syta najedli. Ked sme sa vratili z nemocnice, mali sme predpisanu dietu, takze nase all inclusive pozostavalo z vody kt.bola tepla, caju kt.bol ako ekrazit silny, suchom chlebe, ryzy a suchych cestovinach. Na normalne jedlo, t.j.polievka a zelenina s ryzou, sme chodili mimo hotela do restauracie, co sme si museli zaplatit z vlastneho vrecka, cim sa nam dovolenka aj poriadne predrazila. O tejto dovolenke sa neda povedat, ze by bola oddychova, skor velmi velmi stresujuca a na navrat na Slovensko sme cakali ako sol.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V popise dovolenky sme mali uvedene, ze osusky na plazi dostaneme zadarmo. Po prichode na plaz sme zistili, ze zadarmo su iba slnecniky a lehatka, co nam sposobilo dalsie financne naklady, spojene s nakupom osusiek na plaz. Pozitivne bolo, ze more bolo ciste a teple, za negativum hodnotim velke vlny, co sposobilo zle vchadzanie a vychadzanie do mora. Na plazi sa nachadzal aj Lobby bar, v kt.nebolo dostatocne doplnanie vody, kavy, jedla. Ked sme personal poziadali aby nam nacapoval do 0,5l flasiek vodu, kt.sa nenachadzala v galone, aby sme si mohli zatrepat antibiotika v prasku vo flaske, tak nas iba upozornovali, ze budeme mat problemy na recepcii. Jednoducho moj zakaznik moj pan im nic nehovorilo. Velke minus bolo, ze na plazi sa nenachadzala toaleta a kedze sme mali crevne problemy, viac x sme skoro nestihli prist na hotelovu toaletu. Hotelove 4* nezodpovedaju v ziadnej sfere takemu vysokemu hodnoteniu. Netusim, kto im 4* udelil.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Velmi nespokojna zakaznicka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela