02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

fajn ~ Recenzia Club Konakli (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:fajn
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Spokojnosť
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Prostrdie kludné.Ďalej od hlavnej cesty, čo v Turecku nieje samozrejmosťou. ...nie 250 ale 350m od pláže. Prechádzka však nezaškodila.Pri celodennom ničnerobení prospela. Až na to, že cesta na pláž trocha nudná.Okolie neupravené. Od Konakli vzdialené asi 4km. Jazdili autobusy. Nakúpiť sa dalo však aj v blízkosti hotela, často výhodnejšie ako v Konakli.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bývali sme vo vilkách v krásnej záhrade. Izba bola menšia, akurát pre 2osoby: na vyspanie stačilo.Boli tam však aj izby o dosť väčšie pre rodiny... Upratovali samozrejme denne a čisto.Denne aj 1,5l fľaša vody v chladničke.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetko čo na dovolenke potrebujete. Personál sa snažil. Hlavne čašníci a kuchári v jedálni a v baroch. Makali celý deň a vždy sa usmievali. Veľmi ochotní, príjemní, zhovorčiví,nevtieraví. Vedeli rusky, nemecky, anglicky, rozumeli reči \"ruky-nohy\".Dohovoriť sa nebol problém.
Šport a zábava:
Nehodnotím. Moc sme sa nezapájali. Možnosti však boli.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veeeeľmi nám chutilo. Mäská chutné a rôzne. Vždy niekoľko druhou. Bravčovina nám nechýbala. Veľmi chutne upravená dusená zelenina / mrkva, cuketa,baklažán.../,šaláty, dreisingy, ovocie - hlavne veľa melónu,hrozno, broskyne, slivky ... Koláče niekoľko druhou. Napriek tomu, že sme jedli ozaj dosť, pretože sa nedalo odolať, na váhe sme nepribrali.Mäso aj koláče boli ľahké,nepremastené ako u je nás zvykom.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vedeli sme, že pláž bude kamenná,tak sme sa na to snažili vopred pripraviť.Mala som obavy, ale dalo sa. No trebalo si dávať pozor, určite by som tam nešla s malými deťmi. Pre deti vhodné len hotelové bazény.More búrlivé, väčšinou veľké vlny. Ležadlá, slnečníky,madrace bez poplatku. Miesta na pláži dosť. Sprcha, WC na pláži fungovali. Plážový bufet v rámci all inclusiv: nealko, káva, pivo, placky - každý deň piekla tetuška priamo tam. Najlepšie boli horúce hneď po upečení.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela