02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

SUPER ~ Recenzia Top Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:SUPER
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Cena zodpovedá štyrom hviezdičkám. Hotel nerobí animácie každý deň, iba 1x do týždňa (sobota). Okolie, izby stále udržiavajú...Izby- každý deň čistá osuška a uterák...oplatí sa pri ubytovaní na recepcii dať do pasu tzv. bakšiš od 10 do 20 eur, a pýtať peknú izbu. Návštevnosť- prevažne nemci,rusi,češi, sem-tam slovenská rodinka. Pre pár ktorý rád poleňoší a nepotrebuje disco veľmi príjemné prostredie, ale tak tiež aj pre rodiny s deťmi a aj pre seniorov. Tobogány, stolný tenis, tenisový kurt(za poplatok), bazén s peknou fontánkou, obchodík( 0,5l minerálky za 0,30eur, 10ks pohľadníc za 1,00 euro) Rada Vám poskytnem aj viac info, kedže na tento hotel je málinko recenzií: na tanixx@azet.sk Alebo kliknite na http://www.tophotelincekum.com/bolge_en.htm
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Z Antalye (letisko) je to cca tých 100km. Hotel priamo na pláži, čo je veľká výhoda. 1km mestečko Avsallar, možnosť nákupov suvenírov, oblečenia, reštaurácie, bary (cocktaily od 5eur).
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
zodpovedá štyrom hviezdičkám
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál milý, ochotný, stále udržiavajú okolie hotela, pláže, bazéna.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tenisový kurt, stolný tenis, vodné športy na pláži (nie sú v cene ubytovania). Odporučila by som aj nejaký ten výlet napr. do SIDE, alebo plavbu po rieke MANAVGAT(cena 37eur/os.-celý deň aj s obedom na lodi)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zodpovedá štyrom hviezdičkám. Nápoje v bare na pláži a Lobby bare od 10 do 24hod, v cene ALL INCLUZIVE je domáci sortiment alkoholu- vodka, gin, koňak, rakyja, pivo, víno..nealko-cola, fanta, sprite, džúsy, ľad.čaje(všetko ale s post mixu)..kedže sú to len 4hviezdy nečakajte miešané drinky. Inak je to super
Pláž:
starstarstarstarstarstar
veľká pláž mólo piesočnatá(sem tam kamienky) krásny západ slnka
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Tatiana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela