02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

nas dojem z pobytu ~ Recenzia hotela Annabella Park (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:nas dojem z pobytu
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.10.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pre nas ako dochodcov,bolo vsetko uzasne - od odletu z letiska Sliac az po sluzby v hoteli. Vsetko perfektne,nikdy sme nezažili lepsiu dovolenku.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Služby:
starstarstarstarstarstar
Prekvapujuca pozornost hotela v den narodenin.Velmi mile,mala som pocit že som pre nich dolezita a ze robia vsetko pre moju spokojnost.Velmi milí personal v jedalni, nikdy sa nestalo zeby sme sa stretli s neochotou, alebo neupravenym stolovanim.Mala som z nich pocit ze sluzit hostom im robi radost,s cim som sa este v takej miere nestretla.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nevyhladavali sme konkretne sport,pre nas bola priorita more aj na plazi sme sa mohli zapojit do plazoveho volejbalu a inych sporovych aktivit.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola nad nase ocakavanie,zdrava,lahkostravitelna,perfektna od ktorej sa nepribera,pripravovana s velkou laskou.Bolo az citelne ze personalu zalezí na tom aby nam chutilo,a obcas s usmevom sledovali ako jedlo ide na odbyt:-)a coby este mohli pre nas pripravit,cim by nas potesili.Musim dodat, že take perfekne kolace som nikde este nejedla.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Velmi starostlivo zariadene co sa týka lehatok, slnecnikov,a nad nase ocakavanie dobre zariadena kazdodenna vymena osúsok ktore boli urcene iba na plaz.S tymito sluzbami som sa stretla prvy krat.Velmi to ocenujem.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Michal a Anna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela