02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rubi Platinum ~ Recenzia Rubi Platinum (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rubi Platinum
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Turecku sme boli 5.krát, celkovo to bola najlepšia dovolenka.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Už oproti hotelu začínajú obchody, ale odporúčam ísť keď prejdete podvchodom smerom doprava a tam je dlhá ulica, kde sú po oboch stranách obchody (suveníry, oblečenie, zlato, striebro, okuliare...)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
V izbe sme boli traja. Je tam veľká manželská posteľ a prístelok je rozťahovacie kreslo(prekvapivo celkom pohodlné na spanie). Okrem klímy je na strope aj ventilátor, takže sa dá vybrať. Kúpeľňa nemá dvere, ide sa do nej z chodbičky a dvere sú tam do sprchového kútu a do WC. Jediné čo nám vadilo bolo,že v sprche sa samovoľne občas striedala ľadová a horúca voda. Trezor je na izbe bez poplatku, takisto minibar (sprite, cola, cola zero, fanta, pivo, minerálka, voda, broskyňový a čerešňový džús, dobošky a oriešky), ktorý dopĺňajú každý deň. Výhľad sme mali na pláž a bazén, takže treba rátať s tým, že tam hrá hudba počas dňa aj večer do noci.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetci boli veľmi ochotní, usmievali sa, snažili sa aj po slovensky... Často sme vídali manažérov, ktorí na všetko dohliadali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nevyužívali sme cez deň animácie, ale cvičili tam nejakú zumbu, aquaqym, stepaerobic...Na pláži boli zadarmo vodné bicykle. Večerný program začínal o 22:00, zhruba každý druhý deň živá hudba, tak to sme neboli, ale ostatný program bol perfektný. Nerobili ho animátori, ale mali objednaných profesionálov. Dokonalí tanečníci a akrobati, to čo sme videli jeden večer, sme nevideli ani v SND :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Na raňajky bolo každý deň to isté, ale viac sa už ani nedalo pripraviť - pečivo, niekoľko druhov malých croisantov, volské oká, omelety, párky, palacinky, ovocie, zelenina, džemy v malých sklenených dózičkách, jogurty v kelímkoch...Na obed a večeru boli vždy nejaké veci rovnaké a nejaké sa striedali. Na večeru bol napr. turecký večer, rybí, japonský(sushi neodporúčam :D-kto ho pozná, tak to nezje a kto to ešte nejedol, zbytočne si to znechutí), cestovinový... Z ovocia bol červený a žltý melón, hrozno, banány, pomaranče, broskyňe, hrušky, čerešne, ananás, slivky. Nápoje v all inclusive zahŕňali nie len ich alkohol, ale aj importovaný(aj v clube po 23:00), džúsy nalievali krabičkové(pomarančový, jablkový, ananásový, čerešňový, broskyňový), nie tie ich z prášku. Okrem toho 10-19:00 dávali zmrlinu a algida nanuky a piekli wafle. 11-16:00 piekla pani gozleme s čokoládou, syrom alebo mäsom. 12-16:00 sa pri bazéne dalo vybrať jedlo z jedálneho lístka(šaláty, cestoviny, hamburgery, ryba...) a 16-17:00 fastfood. Pri recepcii bola ešte taká cukráreň so sladkosťami, čokoládou a bagetami. Po 23:00 bola neskorá večera, kde sa tiež vyberalo už z jedálneho lístka.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola veľká, nikto si lehátka neobsadzoval ráno uterákmi, vždy bola naplnená tak možno z 1/2. Je tam taký jemný štrk, vstup do vody je tiež vysypaný tým štrkom, len treba ísť zboku, pretože v strede sú kamienky a dosť ostré. Nikdy tam nie sú vlny, pretože je tam vytvorený taký malý útes s ostrovčekom. Kto chce vlny, môže ísť do mora z móla (nie je na pláži, ale vedľa) a ležať sa dá aj na záhrade. Na pláži počuť hudbu z vedľajšieho hotela. Chodia zbierať na pláž poháre, keď si donesiete od baru a občas sa dalo objednať aj na pláži, že vám čašník priniesol.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:K
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela