02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela My Home Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:
Zloženie cestujúcich:
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:
Dátum pridania:01.10.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo je tento hotel na veľmi vysokej úrovni, vhodný hlavne pre rodiny, síce je to veľký resort je tam kľud. Aj ked má malé nedostatky ako sú dlhá cesta na hotel, málo lehátok na pláži, plná jedáleň, pre tento hotel je to zanedbateľné pretože sa v ňom budete cítiť veľmi dobre. Ale odporúčam ísť mimo hlavnej sezóny. Aj ked s angličtinou nemajú väčšinou problém, hotel je zložený z 80% nemcov, takže ak viete po nemecky, bude pre Vás všetko jednoduchšie.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Co sa týka okolia hotela, 1 km sa nachádza veľký bazár, a pár metrov od hotela je dialnica, ktorú ale naštastie vôbec nie je v tomto hoteli počuť. Nevýhodou je vzdialenosť od letiska, cesta trvá najmenej 2 a pol hodiny ich tempom takže vám cestovanie uberie dosť času z dovolenky, čo môže byť dosť frustrujúce hned na začiatku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie zodpovedá 5*, stým sme boli všetci veľmi spokojní, každý deň poupratované,všetko čisté.Nevýhodou bolo že sme dostali izbu na tej strane ako je kuchyňa, takže sme mali každé ráno budíček v podobe smetiarov, vyhadzovania skla a pod.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľké množstvo trávenia voľného času, myslím si že sa to ani všetko nedá stihnúť ked chcete aj oddychovať. PErsonál veľmi milí, ústretoví, niekedy vás až láka prihovoriť sa im aj ked nič nepotrebujete :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
v tomto resorte sa dá tráviť čas aj športovými aktivitami, večer program ale všetko robené v nemčine, pod hotelom je disko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo bolo veľmi dobré, veľa druhov na výber, hlavne šalátov a sladkého ale v snack bare bolo každý deň to isté takže ja osobne som tam obedovala len prvé 3 dni.
Pláž:
Pláž krásna,dlhá, čistý piesok, vhodná pre deti, no po pár metroch v mori boli veľké kamene, čo bolo dosť nebezpečné aj pre dospelých. Od baru na pláži som očakávala niečo viac, vlastne tam dokopy nič nebolo. boli sme tam na konci septembra, lehátka na pláži boli skoro stále obsadené takže sme tam chodili až okolo 16:00, to si neviem predstaviť čo je tam cez hlavnú sezónu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela