02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

My Home - môj domov ~ Recenzia hotela My Home Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:My Home - môj domov
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásny hotel so službami a personálom, čo asi nikdy nespí a stále všetko leští a upratuje :) Personál bol slušný, ochotný pomocť, nevtieravý.. Všetko bolo SUPER, v podstate nemám žiadne výhrady; my sme si oddýchli, detičky si to užili (či už v bazénoch a tobogánoch alebo v mori), len jediná vecička ich sklamala: že počas nášho pobytu musela odísť česká animátorka, ktorú si naše deti za tých pár dní obľúbili a nahradila ju nová - nemecká, ktorá im nerozumela, ani sa im tým pádom nevenovala a do miniklubu už viacej nechceli ísť - predpokladám, že to bolo na žiadosť nemeckých klientov, ktorých tam bola drvivá prevaha. Ale dovolenku nám to nepokazilo, určite by som sa sem znovu rada vrátila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je "vsadený" medzi iné budovy, neleží osamotene priamo na pláži, ale nie je to vážna vec, ktorá by nejako narúšala túto príjemnú dovolenku :)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby krásne, veľké, priestranné, čisté.. v prípade potreby nebol žiadny problém s ich výmenou.
Služby:
starstarstarstarstarstar
S lepšími službami som sa na dovolenke ešte asi ani nestretla; všetky boli na 100%.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý si nájde svoj kútik, my sme absolvovali aj s dcérkou spolu i oddelene: volejbal, vodnú gymnastiku, aerobic, strečing, posilňovňu, minigolf.. a pre tatinov bol navyše ešte futbal a vodné pólo a každý deň dávali animátori aj rôzne súťaže pre malých i veľkých.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako je v AI bežné, aj tu boli denne rovnaké veci, ale hotel sa snažil každý deň čo-to zameniť, alebo pridať niečo nové - špecialitku a pod., takže OK Raňajkové veci, koláče a ovocie sa nemenili, ale aj tak sa dalo vybrať z viacerých ponúkaných jedál.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola od hotela vzdialená ľahkým krokom asi 7-10 min cez "trošku rušivé prostredie" (ulička s ťavou a podchod), aj deti to v pohode zvládali.. Priamo na pláži bolo pomerne čisto, dostatok lehátok - kamienky a riasy sa objavovali podľa počasia na mori, ale v pohode.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:tina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela