02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Neodporúčam ~ Recenzia hotela Lioness (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Neodporúčam
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nikdy viac. Tento hotel je u nas hodnoteny ako 4 az 4+ ale nedala by som mu ani 3+. 90% klientely su rusi, ktorí su drzí....
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V popise bolo ze 0m od plaze, ale veru prejdete sa ulickou podpod most asi 500m kym sa tam dostanete, niekedy tam bol nepríjemný zápach.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
To bolo asi najlepsie na celej dovolenke, izba bola cista, uteraky pravidelne menene, vyhlad sme mali síce rovno na podium (takze vecer pocas animacii bol riadny hurhaj, ale kedze "zabava" konci o 23.00 tak potom uz bol klud. Vyhoda bola ze sme mohli animacie sledovat rovno z balkona.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Wifi
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel ma animatorov, ktori sa venuju len rusom a program stoji za .... Vecerne animacie pre deti su OK (rozpravky a disco) pre dospelych otras (v tyzdnovych intervaloch sa opakuju typy ako: muzska miss, tanecna sou ...- kedze animatorov maju 3 v kazdej sou vystupuju dovolenkujuci.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Uplna katastrofa po cely cas vyber z tych istych jedal - orientovane viac na rusku kuchynu. Ranajky - vajcia, 2 druhy salam a syra, 2 druhy lekvaru, zelenina, 3 druhy cerealii, parky. Cely cas sa ponuka nemenila. Niekedy obed a vecera len 1 druh masa, stale spagety, ryza. Na turecko najhorsie stravovanie ake som zazila.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plazovy bar je uplny vysmech, maju tam par napojov ktore nalievaju veeelmi neochotne z plastovych flias, capuju len pivo a otvaracie hodiny nedodrziavaju. Jedlo je tam stale to iste. Uz 1/2 hod. pred ich "zaverecnou" vam na drzovku vezmu matrace z lehatok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela