02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Výborný hotel za dobrú cenu ~ Recenzia Annabella Diamond Hotel & Spa (4,5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborný hotel za dobrú cenu
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je novo vybudovaný (2012), rozprestiera sa v oblasti INCEKUM, 25 km od ALANYE. Pred hotelom sa nachádza hlavná cesta , za, sa rozprestiera neveľká, ale postačujúca záhrada s olivovníkmi a relaxačnými bazénmi. Nachádza sa tu jeden väčší bazén na plávanie aj relax, detský bazén, 3 tobogány, miniklub a miniamfiteáter. V záhrade je umiestnený aj vonkajší bar, v ktorom sa cez obed podávajú teplé jedlá. Za záhradou sa nachádza vlastná piesočná pláž so slnečníkmi, lehátkami, madracmi a sprchami bez poplatkov. Strava výborná, služby zodpovedajú 5 hviezdičkám. Hotel doporučujem !
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza pri peknej piesočnej pláži. Do nákupného mestečka AVSALLAR sa dostanete peši asi za 20 minút. Nájdete tam množstvo obchodíkov takmer so všetkým. Z jednej strany sa nachádza Top hotel****, z druhej komplex 3 hotelov Pagasos****.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovaní sme boli v izbe s pekným balkónikom na 6. posch. s výhľadom na more (za príplatok), ale rozhodne to stálo za to. Izba bola nová s priestrannou kúpeľňou, WC a veľkým sprchovým kútom. Klíma nastaviteľná, TV, SAT, tlf., chladnička (0,5 l vody denne na osobu), príjemné osvetlenie. Vstup a elektrické spotrebiče na kartu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Na recepci a v reštaurácii na výbornej úrovni. V záhradnom bare dobré, v loby keď mali barmani dobrú náladu super, keď nie, ako v Egypte. Wifi sieť poslabšia, najlepšie v priestoroch recepcie. Počas pobytu som mal problém so splachovaním WC, technik prišiel do 10 min. a opravil to. Izby upratovali denne, čisto, vždy nám pripravili nejaké prekvapenie z osušiek.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Športové aktivity sme veľmi nevyužívali, dal sa zahrať stolný tenis, šípky, plážový volejbal. S animátormi denne aerobic, vodné pólo, večer program v miniamfiku. Animátorka, aj zo Slovenska. Vedľa hotelovej pláže sa nachádzali vodné športy za poplatok (banán, koleso, padák...). Ráno sa dalo zabehať po pláži.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava, výborná. Dostatok všetkého: mäso, ryby, syry, rôzne šaláty, zelenina, ovocie, koláče. Raz za deň zmrzlina. Každý si mohol vybrať podľa svojej chuti. Na obede v reštaurácii sme boli len 2 krát, dobre sa dalo povyberať aj v záhradnom bare pri bazénoch. Počas dňa nápoje kedykoľvek k dispozícii: voda, káva, čaj, nealko, miestne alko, miešané nápoje. Reštaurácia a la carte k tiež dispozícii.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Hotelová pláž je asi 35 m dlhá a 35 m široká bez známok ohraničenia (okrem farby slnečníkov a lehátok), čo dovolenkárom umožňuje plynulý prechod k susednej nádhernej asi 900m dlhej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora (komplex Pegasos). Voda bola čistá, teplá a priezračná, žiadne riasy, vhodná aj pre najmenšie deti a neplavcov. Vo vzdialenosti 50 m od brehu bola hĺbka asi 1,5 m. Super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Sofokles
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela