02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Annabella Diamond 2012 ~ Recenzia Annabella Diamond Hotel & Spa (4,5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Annabella Diamond 2012
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Novopostavený hotel Annabella Diamond so všetkými pozitívami a negatívami ,ktoré z toho vyplývajú.Prevádzka hotela sa ešte len postupne dolaďuje.Vzhľadom k tomu ,že sme stravili aj jednú noc v hoteli Garden tak sa môžem vyjadriť aj k tomuto hotelu.Tento hotel je ponúkaný ako 4- hviezdičkový ,čo však nezodpovedá realite max. 2 hviezdičky.Annabellu Garden neodporúčam rodinám s malými deťmi,pretože na pláž a do hotela Diamond- stravovanie sa dostanú iba podchodom ,ktorý je má veľmi veľký slon rampy absolútne nevhodný pre kočíky.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel Diamond je situovaný blízko 4- prúdovej komunikácie na konci strediska Incekum. Poloha poskytuje dobrú dostupnosť cca 15 minút kľudnej chôdze do centa Avsallaru ,kde sú veľmi dobré nákupné možnosti.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby situované smerom ku ceste sú na prízemí a 1. poschodí pomerne hlučné.V izbách sa občas vyskytujú problémy z toho ,že hotel sa staval veľmi rýchlym tempom ( sprchy,kanalizácia). Izby sú štandardne vybavené.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Kvalita služieb a čistota izieb nezodpovedá 5- hviezdičkovému hotelu.Problém s dopĺňaním mini-baru.Najlepší servis poskytuje Lobby bar s barmanmi Mustaffom,Onderom a Nesrin.V bare pri bazéne občas veľmi neochotný personál.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animačné tímy sa postupne zlepšujú,hlavne malé detí si prídu na svoje.Vodné športy priamo na hotelovej pláži.Pri hoteli Top je ponuka priamo pri pláži hotela Diamond je ponúkaná celá plejáda plavieb loďou s programom z prístavu Avssallar výrazne lacnejšie ako ponúkajú cestovné kancelárie.Personál týchto lodi hovorí celkom slušne nemecký ,anglický ,ruský,poľský,český.V ponuke je možnosť rybačky ma mori na jachte Vodka ,čo je celkom dobré spestrenie dovolenky.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava absolútne nezodpovedá 5- hviezdičkovému hotelu.Veľmi stereotypný typ stravy.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Piesková pláž s lehátkami, osušky sa neposkytujú.Vstup do mora čiastočne cez okruhliaky,ale nie je problém vojsť ani na boso a pre menšie deti.More v tejto lokalite je veľmi čisté.Lehátka v 1. a 2. rade sa obsadzujú pomerne veľmi skoro.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:miroj
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela