02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

SMM ~ Recenzia hotela Sara (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:SMM
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo som s celou dovolenkou velmi spokojny. Spoznali sme tam super ludi, odhliadnuc od izby ktoru sme mali a stravu ktora posledne dna dni pred koncom pobytu mi uz isla hore krkom nemam mat k nicomu extra vyhrady. Izbu sme mali ale cistu, upratovacky ju vzdy pekne upratali a mali sme krasny vyhlad na more a celu panoramu. Hotel je v rekontrukcii (izby,chodby a pod.) Boli sme ubytovani v lavej casti hotela,na konci asi s najkrajsim vyhladom na more, no na mieste, kde nejsu este vsetky izby a chodby prerobene, preto sme mali izbu starsie zariadenu ale ked si clovek uvedomi kolko casu travi na izbe tak sa to dalo prekusnut.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
S polohou hotela som bol nadmieru spokojny, hoci sa nachadza v centre, jeho prostredie je tiche, az na cikady ktore tam pri svitani robia dobry bordel, ale po prvom dni sme ich prestali vnimat. Ihned za hotelom sa nachadzaju nakupovacie moznosti a k pristavu je to cca 20min pesej chodze. Cesta k moru je taktiez kratka. Clovek prejde len cez cestu a potom ide cez krasnu mensiu alej a je hned pri mori.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby:
starstarstarstarstarstar
Jedine naozaj minus sluzieb bolo, ze nocny bar sa zatvaral o 11.vecer a tym sa vypinali aj stroje na pitie, cize clovek si mohol do flase nacapovat pitie do 11. Asi 3den nam vsak jeden barman ukazal tlacidlo na zapnutie stroja, cize sme si uz chodili capovat aj o 2 v noci ked sme sa vracali z mesta. Inac celkovo sluzby boli vyborne, ked sme nieco potrebovali nebol s nicim problem.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Kazdy vecer sme mali nieco pripravovane na grile. Od ryby, cez rozne masa, grilovanu zeleninu a podobne. Bohate mnozstvo zeleniny, dresingov, sladkeho, cize si bolo z coho vyberat. Posledne dva dni mi uz bolo z toho jedla vela, stale maso s ryzou, ale dal som si aspon ovocie a ine. Dokonca jeden vecer sme tam mali Turecky vecer, kedy bol podavany vyborny kebab.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krasna, bez vyhrad.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Marek
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela