02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Melissa Kleopatra Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel malý, príjemný, tichý. Uvádzané all inclusive bola skôr plná penzia. Celkové hodnotenie hotela skôr dobré. Hotel a ponúkané služby zodpovedajú 3*. Hotel vhodný pre nenáročných klientov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha výborná. Hotel sa nachádza na začiatku Alanye - takže je tam pomerne pokoj. Do centra sa dá prejsť peši alebo taxíkom. Pláž veľmi pekná a more čisté, pokojné a príjemne teplé.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie hodnotím kladne, izby boli dostatočne veľké a čisté. Kúpeľňa bola veľmi maličká a priestor medzi dverami a umývadlom bom mimoriadne nešťastne vyriešený. Výhľad na more je zavádzajúci - naša izba mala hlavne výhľad na budovu pred sebou, more bolo iba akoby mimochodom, ale nevadilo nám to.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál milý a pohodový. Dohovoríte sa po anglicky, nemecky aj rusky. Dokonca z ich strany bola snaha hovoriť po česky. Bez problémov nám vymenili izbu, aby sme mohli byť s deťmi na rovnakom poschodí. Upratovanie bolo, no za celý pobyt neboli schopný vymeniť nám uteráky.
Šport a zábava:
V tomto smere hotel neponúka absolútne nič.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo poslabšie. Nakoľko je to malý hotel, ponuka bola veľmi limitovaná. Ovocie len na obed a večeru - slivky a buď melón alebo plátky pomaranča. Čerstvá zelenina tiež biedne. No a hlavné jedlo - ak nie ste milovník baraniny, tak budete veľmi nespokojný. Striedali dva druhy jedál z kuracieho mäsa a baraniny. Boli dni, keď bola iba baranina. Jeden krát za týždeň bola ryba, jeden krát kebab. Nečakajte žiaden poobedňajší snack. Celkovo hodnotím iba 2 bodmi, pretože je čo doháňať.
Pláž:
Pláž veľmi pekná, more teplé. Všetky služby na pláži sú však spoplatnené.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela