02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hotel Kleopatra Beach ~ Recenzia Kleopatra Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Kleopatra Beach
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zájazd od 25.07.2014 do 05.08.2014. Hotel a služby v hoteli zodpovedali opisu cestovnej kancelárie a ohodnoteniu hotela (oficiálne 4*, cestovnou kanceláriou ponúkaná ako 3*, ktorá zodpovedá realite). Celkovo sme boli spokojný, hotelu je však určite možné vytknúť viaceré nedodstatky (viď nižšie).
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza v Alanyi (3 hodiny cesty s autobusom z letiska v Antalyi) v prvom rade hotelov od pláže, cca. kilometer od širšieho centra mesta. Od pláže ho delí (celkom rušná) dvojprúdová jednosmerná komunikácia a plážová promenáda. Hlavný vchod hotela sa nachádza v bočnej uličke, cez ktorú okrem bežnej premávky prechádza aj hromadná doprava (autobus č. 1). V blízkom okolí hotela je množstvo bazárov, reštaurácii a aj obchodný dom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V našom prípade dvojposteľová izba v hlavnej budove, ktorá mala balkón smerom na hlavný vchod hotela s čiastočným výhľadom na more. Izba bola primeranej veľkosti s dvoma posteľmi (jedna klasická a jedna širšia). Zariadenie izby (okrem posteľov, kresla a stolíka) bolo nové. Zariadenie pozostávalo z klimatizácie, chladničky, sat TV (nemecké a turecké kanály), trezoru (za 2€ za deň), 2 postele, 1 nočného stolíka, 1 kresla, 1 stolík, 1 šatníková skriňa (bez poličiek, iba na závesy), 1 skrinka s jednou zásuvkou, a na balkóne s dvomi stoličkami a stolíkom. Celkovo bolo miesta na ukladanie vecí veľmi málo. Zariadenie izby zodpovedalo 3* hotelu. Kúpeľňa bola úplne vynovená so sprchovacím kútom, WC, umývadlom a fénom na vlasy, ktorá by pravdepodobne obstála aj v 4* hoteli. Izby sú upratované každý deň, uteráky sú oficiálne menené každý druhý deň a posteľné prádlo každý tretí deň (stalo sa nám, že sa to v takýchto intervaloch nestalo). Izba však bola čistá.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel má jeden bazén, okolo ktorého sú slnečníky a lehátka s matracom zadarmo (vzhľadom na počet hostí hotela je lehátok málo). Pri bazéne je bar so stolmi a stoličkami na posedenie. Hotel má plážový bar a za poplatok poskytuje lehátka a slnečníky na pláži. V hoteli je 24h recepcia, reštaurácia, kaderníctvo. Možnosť za poplatok objednať si masáž a pod.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel neorganizuje žiadne programy, predstavenia, a nie sú v ňom ani animátory. Podľa môjho vedomia neposkytuje žiadne športové možnosti. Zábava je možná v okolitých baroch, reštauráciách, ktorých je veľké množstvo. Možnosti na športovanie, či atrakcie sú ponúkané buď na ulici miestnymi, alebo na pláži (banán, paragliding, pirátske lode, vodný bicykel a pod.)
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie - all inclusive. Raňajky, obed a večera v reštaurácii formou bufetových stolov. Na raňajky vajcia, syry (eidam,feta), šaláty, niekedy klobása, jeden druh parížskej salámy, musli/corn flakes a pod. a veľké množstvo zeleniny. Na pitie džúsy z koncentrátov, minerálna voda, rôzne kávy z automatu,čaj (ovocné a turecký). Na obed a večeru veľké množstvo zeleniny a šalátov. Podpriemerne málo hlavných jedál a málo mäsa. Na večeru je vždy pripravovaná nejaká špecialita (ryba, kebab a pod.) Na pitie to čo aj na raňajky + víno, pivo, kóla, sprite, fanta a pod. Popoludní v bare pri bazéne a na pláži malé občerstvenie (najčastejšie to čo zostane z obeda, t. j. hamburgerové mäso so zeleninou). Pri bare sa o pol tretej pečie gözleme. V bare pri bazéne je na pitie zadarmo všetko to čo ša poskytuje v reštaurácii + miestne alkoholické nápoje (rum, gin, vodka, raki a pod.) Všetko ostatné sa platí. V bare na pláži sú na pitie zadarmo iba nealkoholické nápoje, všetko ostatné sa platí.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Na pláži možnosť prenajať si od hotela lehátko so slnečníkom za cca 3-4 € na deň. Pláž je tzv. mestská, to znamená, že je voľne prístupná a kúpe sa tam okrem hotelových hostí hocikto iný, aj miestny. Piesok je plný ohorkov a ďalších menších smetí, ktoré sa nezbierajú. Väčšie tam zanechané smetie som raz videl zbierať personálom obslužujúcim bar a lehátka. Voda je pri odlive čistá, pri prílive plná malých znečistení.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Tomáš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela