02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

príjemná dovolenka ~ Recenzia hotela Kleopatra Ada (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:príjemná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Až na malé nedostatky bol pobyt príjemný, v podstate nič nám nechýbalo. Obsluha bola veľmi príjemná a ústretová, strava vo vyhovujúcej kvalite a v dostatočnom množstve aj sortimente. Možnosť fakultatívnych výletov Alanya, Istambul a pod. Trochu problém pre vyšších ľudí je málo miesta na nohy v mikrobusoch.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Na okraji centra súboru hotelov a prislúchajúceho turistického centra. Relatívne tiché prostredie. Čistý, udržiavaný areál hotela. Niečo viacej ako hodinu cesty autobusom z letiska v Antalyi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi záleží na izbe, ktorú klient dostane. Hotel prideľuje izby apartmánového typu s moderným vybavením pre rodiny, malé izby pre 2 osoby aj izby so starým vybavením - najmä nižším štandardom sociálnych zariadení. Veľmi chýba úložný priestor - 1 skriňa pre 4 osoby na 12 dní nepostačuje.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmi ústretový personál, ktorý sa snažil splniť každú požiadavku. Dalo sa dohodnúť nemecky aj rusky, čiastočne anglicky. Každý deň výmena posteľného prádla uterákov aj osušiek na pláž - všetko v cene. Každodenná údržba pláže aj areálu hotela.
Šport a zábava:
Hotel má menšiu posilňovňu, wellness, ping-pongový stôl a mini vodné pólo a animačné bloky v bazéne. Každý večer do polnoci program - vystúpenia akrobatických skupín, hudobná produkcia a pod. Podľa ponuky CK fakultatívne výlety.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava vo vyhovujúcej kvalite a v dostatočnom množstve aj sortimente. Jedna výhrada: naporcované údené výrobky, syry, maslo, mliečne výrobky, zákusky by mali byť v chladiarenských vitrínach.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Benefitom hotela je vlastná pláž - síce menšia, ale v kombinácii s dvomi bazénmi postačujúca. Ráno si bolo potrebné obsadiť lehátka. Pláž sa nachádza v príjemnej zátoke, je udržiavaná v čistote. Z hrubšieho piesku prevažne vystupujú kamene, ale dajú sa nájsť aj úseky bez nich.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ján
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela