02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Celokovo spokojnost ~ Recenzia hotela Grand Zaman Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celokovo spokojnost
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo sa mi dovolenka veľmi páčila, hotel nemal také nedostatky, že by mi to pokazilo dovolenku. Prvú noc nás dali do vedľajšieho hotela, lebo tento bol preplnený. Ako náhradu nám za to dali lehátka a slnečníky na pláži zadarmo. Nám to veľmi vyhovovalo, lebo ešte k tomu vedľajší hotel bol omnoho krajší (Grand Okan) - veľmi ho odporúčam, aj stravu mal na nadpriemernej úrovni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha bola výborná skoro priamo v centre Alanye v blízkosti krásnych parkov a cintorína :) Jedinou chybou bolo, že hotel nebol priamo na pláži. Museli sme obísť krátkou cestou cintorín a boli sme na na nej.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby a chodby boli po rekonštrukcii, typovala by som ich tak na 5 hviezdový hotel. Boli riešené v modernom štýle a boli priestranné. Pekná kúpeľňa, zabudovanaá skriňa aj TV obrazovka, všetko sa k sebe hodilo - akoby ani nepatrili k tomuto hotelu. Spoločné priestory hotela boli mierne zastaralé, ale to by až tak nevadilo. Horšie bolo, že tu umiestnili veľmi gýčové prvky, ktoré kazili atmosféru aj vybavenie bolo také pozbierané z každeho rožka troška.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli upratované každý deň, ale len tak aby sa povedalo. Pláž mala hrubozrnný piesok takže sa v izbách vždy nazbieralo kopu špiny. Vzhľadom na to mi dosť vadilo, že upratovačky zrejme nepoznali handru, lebo dlážku nám síce zametali, ale neumyli ANI RAZ!!! Bolo to vidno na škvrnách od blata, ktoré tam zostali celý pobyt. Bazénový priestor sa tiež moc neupratoval (špina na dlažbe) a ani neupravoval(slnečniky, lehatka boli stale rozhadzané). Slnečníky vyzerali akoby mali 20 rokov a aj tie na pláži. Bazén bol maličký ale mne stačil. Problémom bolo, že väčšinu času, tam bol na veľkej časti tieň. Personál bol celkom milý a dohovorili sme sa aj po anglicky, aj keď viac vedeli po nemecky.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V blízkosti hotela bolo nespočet ihrísk a športových možností. V hoteli to bolo už horšie. Fitness centrum bolo zastaralé a malo len pár strojov nevhodných pre ženy. Nevyužila som ho aj keď som si hľadala hotel s fitkom. Bol tam aj biliard a pingpongový stôl a pár obchodíkov nezaujímavých. Animačný program bol 3x do týždňa. Celkom sa mi páčil (módna prehliadka, živá hudba a turecké tance).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
K strave sme nemali výhrady. Bola veľmi chutná a aj výber bol slušný. Najlepšie boli večere - veľa šalátov, dva druhy mäsa, teplé vegetariánske jedlo, ovocie-melóny, broskyne, hrozno, veľa zákuskov. Vždy sme si vybrali. Jediné, čo mi chýbalo bolo, že palacinky robili zriedkavo a len na raňajky a nebolo si poriadne, čo k nim dať. Na olovrat boli suché pečivá aj sladké aj slané a pri bazéne bol po obede k dispozícii hamburger s hranolkami. Takže sa na hlad naozaj nikto nemohol sťažovať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola široká a dlhá s hrubozrným pieskom, celkovo veľmi pekná. Patrila hotelu, ale za 2 lehátka a slnečník sa platilo 6 €. Plážový bar nebol vrámci all inclusive. Jediné, čo kazilo atmosféru boli ošarpané slnečníky. Bola celkom čistá, sem tam pár špakov, ale bolo to v norme. Voda bola príliž zelená na môj vkus a veľmi teplá, ale to sa dalo čakať, keďže bol začiatok septembra. Takýto čas je tu nevhodný pre neplavcov, lebo polovicu dovolenky boli veľké, sem tam obrovské vlny. My sme si to užili. jedno doobedie aj pršalo a na mori sa objavilo pár malých tornád. Ale inokedy bolo veľmi teplo. Šnorchel je tu nevyužitelný.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:abi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela