02/33872835

všetky kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzie hotela Irene Palace (4*)

Hotel Irene Palace (4*)
Celkové hodnotenie: 4.4 zo 6   starstarstarstarstarstar-blank
Počet hodnotení: 11
Priemerny hotel
Hodnotenie: 3.9 starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 24.08.2015
Čisty pekne zariadeny hotel. Na 4 hviezdy vsak vela platenzch sluzieb. Povazujem za divne platit v takom hoteli za plazovy uterak, za wifi v loby bare atd
Výborný hotel
Hodnotenie: 5.0 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 19.09.2014
Hodnotenie
Hodnotenie: 4.4 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 11.08.2014
spokojnosť
3,5 * /pre vek hotela/
Hodnotenie: 5.0 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 25.07.2014
Ak hotel kúpite v júl/august do 300Eur/osoba bez letiskových poplatkov bude to skvelý deal. My sme boli v predsezóne za oveľa menej, takže sa nemôžeme stažovať. Hotel je navštevovaný najmä cestovaľmi 60+ a rodinám s malými deťmi a tomu...
Hodnotenie
Hodnotenie: 3.1 starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 24.07.2011
Obsluha v baroch s neochotou,len po urč,"inšpiráciach".Chýbalo ovocie, slnečníky lehátka.
Super dovolenka
Hodnotenie: 5.3 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania recenzie: 12.09.2008
Hotel je vhodný najmä pre rodiny s malými deťmi, pretože toto je pokojnešia časť Rhodosu. Ten kto chce zažívať nočný život, nech ide do oblasti Faliraki, tam si toho užije dosť. My a naši známi čo boli s nami sme potrebovali pre naše...
Krásna dovolenka
Hodnotenie: 5.3 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania recenzie: 27.05.2008
Bol som veľmi spokojný. Moja zatiaľ najlepšia dovolenka.
super dovolenka
Hodnotenie: 4.9 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 23.07.2007
Dovolenka bola super. Je to oblasť pokojná a tichá, takže je vhodná pre rodiny s deťmi. Pekné počasie je zaručené, takže nič nenaruší priebeh dovolenky.
bolo fajn
Hodnotenie: 4.3 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania recenzie: 07.05.2007
vsetko ok 2nevyhody hotela,ktore ma kazdy hotel na rodose : vek a na rodose niesu rusne centra a nemas ta co robit,neni tam atmosfera ako napr. v Bulharsku
dost stary hotel
Hodnotenie: 3.3 starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 19.08.2006
Hodnotenie
Hodnotenie: 3.4 starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dátum pridania recenzie: 19.08.2006