02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

3,5 * /pre vek hotela/ ~ Recenzia hotela Irene Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Irene Palace ★★★★
Grécko / Rhodos / Kolymbia
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:3,5 * /pre vek hotela/
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ak hotel kúpite v júl/august do 300Eur/osoba bez letiskových poplatkov bude to skvelý deal. My sme boli v predsezóne za oveľa menej, takže sa nemôžeme stažovať. Hotel je navštevovaný najmä cestovaľmi 60+ a rodinám s malými deťmi a tomu je všetko prispôsobené. My sme nemali izbu orientovanú na more, ale jednu sme videli a výhľad asi stál za tých 50 euro aj keď si za to možete na celý deň prenajať auto a zjazdiť polovicu ostrova. Treba zvážiť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel od pláže oddeľuje príjemná záhrada s ležadlami, kde sme vždy našli voľné ležadlá. Do "centra" sú to 4 minúty chôdze.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby sú staršie, ale udržiavané, všetko v nich je funkčné. Veľmi slabé odhlučnenie od chodby, wc a ostatných izieb. Vek hotela najviac prezrádzajú kúpelne. Ešte 5 rokov a určite to bude opäť moderné :) Všetko čisté. Na izbe je prekvapivo tichá klimatizácia.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Zamestnanci hotela boli milí, pri all-inclusive baroch sa dosť dlho čakalo aj keď barmani robili na 115%. Zbežné upratovanie izieb každý deň. V hoteli je autopožičovňa s dobrými cenami so zábavným majiteľom, ktorý Vás po zapožičaní auta každý deň kýva cez celý hotel.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zábava v hoteli veľmi nie je. Animačný program ma nenadchol, ale rodiny s malými deťmi a dôchodcovia ho sledovali každý večer aj keď bol zväčša po taliansky, takže sa im musel páčiť. Šport na pláži je rovnaký ako všade.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Každé jedlo čo som v hoteli jedol mi veľmi chutilo. Výber bol dobrý, všetko bolo správne dochutené a čerstvé. Koláčikov bolo málo druhov, ale každý stál za to. Zmrzlinu vynechajte.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Čistá, udržiavaná so sprchami. Priezračné more. Modrá vlajka. Určite však treba ísť pozrieť aj ostatné známejšie pláže na Rhodose.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Martin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela