02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia hotela Vista Hill ~ Recenzia hotela Vista Hill (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia hotela Vista Hill
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je veľmi pekný aj keď je vidieť ze nie je úplne nový a je po rekonštrukcii.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Je to asi tak hodinku a pol od letiska v Izmire, a asi tak 15 minút od mesta Kusadasi, kam sa dostanete dolmušom, alebo taxíkom, ale určite odporúčam radšej dolmuš, je to sranda a navyše je to lacnejšie. Mesto je veľké, je tam veľa obchodov, v ktorých určite musíte zjednávať, nikdy nekupujte za prvú cenu, aj ked to zjednáte o polovicu aj tak si môžete byť istý, že na vás aj tak skvelo zarobili.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby pekné my sme mali s dcérou dve postele. Izby sú ladené do žlto-bežovo-hnedej farby, sú celkom priestranné, ale aj na nich je vidieť, že nie sú úplne nové, ale len zrekonštruované, aj keď nábytok je určite pekný a nový. Kúpelňa pekná, ale pre mňa mala dve chybičky a to, že v sprche bola sprchovacia hlavica primontovaná k stene a nedalo sa s ňou hýbať to bolo pre mňa také mínus, aj keď niekomu to môže vyhovovať, no a ďalšie mínus bol fén, ktorý fungoval len 5 minút a potom sa jednoducho vypol a naštartoval sa asi za 20 minút znova na 5 minút a tak stále dokola. Ale inak izbe nemôžem nič vytknúť, ba dokonca aj trezor bol zadarmo, len stačí si ísť vypýtať na recepciu kľúčik, aj upratané bolo každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol veľmi milí a ochotní a asi najmilšie boli upratovačky, jediná na ktorú by som sa chcela sťažovať je delegátka, ktorá už po príchode nejavila o nás žiaden záujem a nechala nás s nejakou Poľkou, ktorá nám len rozdala nejaké papiere z hotela a zaviezla nás tam. To bola celá starostlivosť, ani len nepovedala nejaké informácie o hotely. No a na schôdzku sa vám ani neoplatí ísť, pretože aj tam nám dala zlé informácie ako napr. že dolmuše stoja 2 eura/osoba a pritom je to euro za osobu, a že jazdia len do 11 a pritom jazdia do 12 proste delegátka absolútne nezodpovedná, a mala to všetko na háku.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport hodnotiť nebudem, lebo žiaden som neabsolvovala. No a zábava to boli len animačné programy, ktoré nestáli za veľa, takže každému odporúčam vymyslieť si na večer vlastnú zábavu.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava vynikajúca, každí si našiel to svoje.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž je celkom fajn, piesková a ani s lehátkami nie je problém, horšie je to so vstupom do mora, buď je tam mólo, alebo rebrík čo ak nie ste plavec radšej ani neskúšajte. No a potom je tam akokeby pozvoľný vstup, lenže sú tam kamene.Ja osobne neplavcom a rodičom s malým dieťaťom odporúčam aby ste zašli na pláž, ktorá je na pravo od tej hotelovej asi takých desať metrov a vôbec sa nemusíte báť není to tam kontrolované a je to voľne priechodné. Na tejto pláži je to uplne skvelé je tu pozvoľný vstup, nie sú tu žiadne kamene len čistý piesok, takže rozhodne odporúčam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela