02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Tusan Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nad ocakavanie.Este by som dodala, ze plny Nemcov, Holandanov a Rusov =>,takze Slovakov ubytuju v tych \\\"lepsich izbach\\\", s vyhladom na more za vsimne,inak dostanete izbu na konci komplexu.Paradoxne, nam to nevadilo, lebo sme mali aspon blizko na plaz, do jedalne, do obchodov. V hlavnej budove su izby zrekonstruovane,ale sme ich nevideli, tak nemozeme porovnat s nasou.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hodka od letiska,hotel priamo na plazi. Do mesta na dolmusi.Obchodiky aj v hoteli a nieco dokonca este vyhodnejsie ako v meste. Tu boli pevne ceny, tak ste si mohli skontrolovat,ci sa podarilo dobre zjednat:-)) Ale nekup na poslednu chvilu v Duty zone si urcite nenechavajte.Okrem parfumky,alkoholu,sladkosti a drahych kufrov a penazeniek ine nenakupite.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Velky kopmlex,cisty, stale lesteny. Jedina chybicka krasy- v sprche len pevna hlavica,dost nekomfortne...ale inak upratovali kazdy den, menili uteraky.Nechybal fen, ani sampony ci dokonca aj telove mlieko.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na ocakavanej urovni. Nie prilis ciste obrusy su asi pre Turecko typicke:-)Ale inak vsetko fungovalo.Obsluhujuci personal nosil napoje pre istotu niekedy aj dvojmo.Neviem, ci sme im boli taki sympatic,alebo aby nemuseli chodi na 2x:-)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tazko hodnotit, sme sa nezapajali, ale animatori stale nieco vystrajali.Tak hodnotim vysoko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V skratke povedane-uzasne.Vela ovocia, zeleniny, ryby....
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Uzka, ale uplne postacujuca. Dlha a pieskova.Lehatka zadarmo,matrace za euro na den.Ale uteraky boli hrube a makke, tak ich ani nebolo treba.Uteraky za vratny poplatok. 5 eur/osoba.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela