02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Richmond Ephesus Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dojem bol na mínusový, hneď pri privítaní. Došli sme ráno o 7-mej a ubytovali nás až o 13,30 hod. Doteraz sa to nestalo.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel, alebo cestovka to pokazili hneď na začiatku. Ubytovali nás v zariadení-jednoposchodovej budove, pred hotelom, kde boli ubytovaní okrem iného animátori, bez výťahu, bez balkóna. Kufre sme si museli vytiahnuť na prvé poschodie sami, ale v hoteli bol prichystaný lokajik. Po niekoľkých urgenciách a nie prívetivom privítaní a prístupe, sme sa konečne dostali na hotel. V hoteli bolo to OK. Dostali sme sa naň po 28 hod.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo super, čo sa týka jedla, pitia, ale reštaurácia, taktiež nás sklamala. Rok predtým sme boli v 5 hviezdičkovom hotely, biele obrusy, obsluha - to nemusí byť, čistota, upratané po predchádzajúcich hostí okamžite, tu bol "trošku" problém. Obrusy, vlastne prestieranie, na stole celý deň, ako pri raňajkách. Je pravda, že hotel hostí okolo 500 ľudí, ale aj tak. A ešte jeden postreh, dosť nám vadilo, ak sme si pýtali drink, tak chceli za každým číslo izby, pripadalo nám to akoby sme iba pili a to sme si dali jeden - poprípade dva drinky večer. Pred nami ani za nami nikoho neotravovali.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola výborná, veľká, lehátka v pohode aj po obede sa našli prázdne. Len my sme mali smolu, stále boli vlny, nedalo sa dobre plávať. Pozvoľný vstup do mora - paráda.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Alzbeta Smelkova
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela