02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Krasna dovolenka ~ Recenzia hotela Imbat (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krasna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkova spokojnost. Plusy urcite zvytazili nad minusmi.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Krasne prostredie, htel postaveny na skale s nadhernymi vyhladmi na more z izieb a restauracii. Od centra Kusadasi asi 15 min. cesty dolmusom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vybavenie izby bolo starsie aj kupelna. To je ale to najmenej, na co si z dovolenky potrpim. Mali sme izbu s vyhladom na Ladies beach - nadhera.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kedze klientelu tvorili vacsinou rusi. Personal takmer nevedel po anglicky, co si myslim ze by sa nemalo stavat. Restauracia bola sice velmi vhodne umiestnena s vyhladom na sire more /vecera pri zapade slnka/, ale minusom bolo, ze casnici nestihali odnasat zo stolov a tiez udrziavat cistotu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na plazi vodne sporty. Animacny tim bolo vidolen pri bazene, tam sme nechodili, takze neviem posudit. Vecer animacny program nebol nic moc, skor len ziva hudba, ktora nestala za vela. V ramci all incusive bola aj mensia posilovna, sauna, lezadla slnecniky dokonca aj plazove osusky internet a plazovy bar, co nebyva v Turecku zvykom.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vyber jedla bol velky. Aj pocas dna medzi hlavnym jedlom ponukali turecke palacinky, vafle, hamburgre a hranolky, takze toho bolo naozaj dost. Kvali ta jedla trosku zaostavala za tym co som v Turecku zazila, ale zodpovedala cene. Napoje zase na druhej strane ponukali prave.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Krasne priezracne more. Plaz s priamym pristupom bola mensia. Doplnalo ju drevene a kamenne more. My sme boli v septembri a museli sme velmi bojovat o lehatka, neviem si predstavit hlavnu sezonu. Pre mna najvacsim minusom bolo, ze slnko na piesocnatu plaz svietilo az niekedy okolo obeda.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Lia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela