02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

rodinná dovolenka? ~ Recenzia hotela Batihan Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:rodinná dovolenka?
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ideálna dovolenka pre všetkých, hlavne pre rodiny s deťmi, nakoľko je možnosť nechať si "uschovať" svoje dieťa do detského kútika po celý deň. Sklamaní sme boli s prístupu delegátky cestovnej kancelárie. Počas celej dovolenky som ju videl 2x po 5 minút. Nevedela absolútne nič vybaviť. Ak neviete po anglicky, môže Vám to spôsobiť komplikácie. Čo sa týka času ubytovania - prišli sme cca o deviatej a ubytovať sme sa údajne mohli až o 14:00. Delegátka nebola ochotná urgovať sprístupnenie izieb. Riešil som to preto vo vlastnej réžii na recepcii a čuduj sa svete, o 12:00 som bol už ubytovaný a vybalený. Suma sumárum - hlavné sklamanie bolo z organizácie cestovnej kancelárie. Ak mám znova ísť na dovolenku, tak nie cez kanceláriu, ktorá ponúka BATIHAN (všetci vieme, ktorá to je).
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná poloha, pláž hneď pri hoteli. Pred hotelom cestovná kancelária, ktorá Vám zabezpečí výlety za perfektnú cenu (oproti cenám, ktoré ponúka naša Slovenská cestovná kancelária). Keby nám aspoň naša cestovka zabezpečila slovensky/česky hovoriaceho sprievodcu... Každých 5 minút ide spred hotela spoj do centra mesta, prípadne na bazár. Najlacnejšie nakúpite v centre mesta v bočných uličkách.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaní sme boli v starej časti. Priemerne vybavená izba s výborným výhľadom na bazény a more. Znížené hodnotenie za ubytovanie je spôsobené neustálym problémom s vaňou (voda na zemi, niekde voda pretekala) - spomínaný problém sa vyskytol vo viacerých izbách.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ak niečo potrebujete, slečny na recepcii všetko vybavia. Personál v hlavnej reštaurácii ochotný, ale neustále zamračený a nekomunikatívny. V SUNSET reštaurácii na pláži bol personál naopak pozitívne naladený, komunikatívny. Odporúčam využiť aj služby miestnych fotografov priamo v priestoroch hotela. My osobne sme boli so službami spokojní a niektoré fotky sme si zakúpili. Samotné fotenie je zdarma a je to príjemný zážitok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Možností je mnoho. A animátori? Super! Pokiaľ ste Turci, Rumuni alebo Belgičania. Šéf animátorov totiž smeruje svojich podriadených k tomu, aby sa venovali prioritne týmto národnostiam. Ak si k nám niekto z animátorov prisadol, jeho nadriadený ho šikovne stiahol a presmeroval k inej rodinke (Tureckejšie vyzerajúcej). Cca 2 dni sa nám venovali naplno, pretože odišla veľká skupina Turcov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava rozmanitá počas celého pobytu - ak máte radi zeleninu, ovocie, torty. Ak ste milovníkom mäsa, na svoje si moc neprídete. Sortiment mäsa je úzky. Príjemne však prekvapila SUNSET Ala carte - perfektný steak a ryby.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pri vstupe do vody nás prekvapil cca 6 - 8 metrov široký pás kameňov. Potom už len piesok, piesok, piesok. Cca 40 metrov od brehu bola voda stále po pás. Vo večerných hodinách je možné na pláži pozorovať západ slnka priamo do vody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela