02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Celkom fajn dovolenka ~ Recenzia Club Phaselis Rose (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
NG Phaselis Bay ★★★★★
Turecko / Kemer / Kemer
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkom fajn dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:13.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je v príjemnom tichom prostredí. Rozľahlý areál s pekne upravenou záhradou. Služby a atrakcie sú na dobrej úrovni.90% hostí tvoria Rusi, čomu sa prispôsobil hotelový personál aj celá oblasť.Izby v hlavnej budove nie sú veľmi pekné, skúste žiadať izby v budovách v záhrade, tam sú na oveľa vyššej úrovni. Dovolenka sa nám celkom páčila, hotel odporúčam rusky hovoriacim dovolenkárom. Keď spustíte anglicky, personál nadšený nebude. Bazén je malý v pomere k hosťom. Hotel hodnotím priemerne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza na konci dediny v príjemnom prostredí pohoria Taurus a píniových lesov.Jediné negatívum je susedstvo s kempom domácich.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba bola zariadená na 5* hotel veľmi skromne, v kúpeľni sa nachádzala pleseň. Posteľová bielizeň má najlepšie časy zasebou.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál je nevtieraví, príjemní a ochotní. Hotel ponúka wellness s množstvom procedúr a fitko.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži je stánok vodných športov, potápanie. Vyberie si určite každý. Animátori pobehovali pri bazéne, ale okrem vodného póla a zumby na tráve nič extra som nepostrehla. Kedže s priateľom nás animácie nezaujímajú, ani večerný program v amfiteátri, nevieme ohodnotiť. Diskofilom neodporúčam, hrajú ruské pesničky a zábava stojí.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo chutné, obrovský výber všetkého, sushi stánky, turecký deň. Boli sme milo prekvapení. Alkohol, drinky z celého sveta. Čapujú české pivo. Všade po areáli sú ladničky s neperlivou vodou. Pri bazéne bufety a zmrzlina.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž ráno bola naozaj krásna, čistá, že ste mali pocit, že si naozaj modrú vlajku zaslúžila. Poobede sa zmenila na jeden veľký chaos. Všade ohorky od cigariet, ležadlá boli obsadené uterákmi aj keď sa tam pol dňa nikto neukázal, pet fľašky, plastové poháriky všade naokolo, aj keď tam boli odpadkové koše a nekonečný krik detí. Rusi si dotiahli ležadlá až do mora a keď sa fajčí, tak sa klepe do vody. Vedľa pláže je turecký kemp, samozrejme domáci preliezali na hotelovú pláž. Pod mólo neodporúčam chodiť. Sú tam olová s háčikmi po rybároch. Jediné pozitívum bolo čisté more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Aďa
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela