02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Najlepšia dovolenka - naozaj odporúčam ~ Recenzia hotela Marti Myra (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Marti Myra ★★★★★
Turecko / Kemer / Tekirova
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najlepšia dovolenka - naozaj odporúčam
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Užasný hotel, cítite sa v ňom slobodne najmä tým, že tam nie sú povinné žiadne identifikačné náramky, ktoré kategorizujú hostí. Nikto vás nesleduje, kam idete, čo robíte, či si dávate prvé alebo piate pivo, personál je úslužný, nevtieravý, na pláži oznamujú začiatok animačných programov, ale nikto vás neotravuje, sami podľa svojej vôle si organizujete deň aj vďaka širokému časovému rozpätiu raňajok, obedov a podobne. Mne najviac vyhovovala tá sloboda pohybu - rozľahlá záhrade, v nej vhodne umiestnené domčeky a reštaurácie, všetko logicky navrhnuté, nikde príliš ďaleko. Čistota, pokoj, pohoda, ale na druhej strane nie nuda. Bohatá ponuka všetkého - jedla, zábavy, športov, ale tak, že neobťažuje. Občas na tých píniových boroviciach príliš hlasno cvrlikujú cikády, ale dá sa to vydržať a keďže sme v záhrade, samozrejme nejakú sterilitu nemôžme očakávať. Ak vás niečo bude rušiť, tak len Rusi a ich prejav, keď si myslia, že môžu všetko. Tvoria asi 95% celkovej klientely, aj keď počas nášho pobytu sa správali dosť kultivovane. Hotel maximálne prispôsobený deťom, ktoré tu nie sú prekážkou, všade aj na pláž sa bez problémov dostnete kočíkom vďaka bezbariérovej úprave. Výťahy v domčekoch však na prvé poschodie nechodia, preto si žiadajte ubytko až na 2. či 3. poschodí, ak máte kočík, alebo si ho na prvé budete vynášať po schodoch. Na pláži tienené detské pieskovisko aj s hračkami, šmýkačkoou a preliezkou. V jedálni priestor vyčlenený pre deti, alebo možnosť detskej stoličky. Jednoducho tu všade myslia aj na deti. Vynikajúci hotel so službami na vysokej úrovni, vhodný pre náročných. Niekedy sa stane že nájdete nedostatočne umytý pohár, či tanier, alebo neodprataný stôl, ale pri tomto počte ľudí sa to stane a čašníci naozaj robia, čo môžu. Na požiadanie vám bleskovo prestrú čistý stôl, či doložia príbor.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Krásne miesto na pobreží, pod majestátnou horou Tahtali pohoria Taurus, na ktorej sme dokonca raz videli búrku a bolo to zaujimavé, kúpete sa a prší:-). Asi 70 km od letiska Antalya, autobusom asi 1,5h. V okolí sú ďalšie hotely a obchodíky (Tekirova). Do mesta Kemer cesta taxíkom za 25eur, miestnym autobusom 2,5eura na osobu. V Kemeri je v utorok bazár, sortiment tenisty ako v Tekirove, akurát väčší výber.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie super, aj keď v našom a susednom domčeku väčšinou Slováci a Česi, neviem, či to záleží od kontraktu cestovnej kancelárie. Ale my sme boli s ubytovaním spokojní, aj keď tam samozrejme sú aj luxusnejšie izby. Priestranná izba s balkónom, dvojposteľ, skrine s vešiakmi, stolík, zrkadlo, skrine, telka, klíma... v "detskej" izbe dve postele, stolík, stolička, klíma. Pekná kúpeľňa s vaňou. Postačovalo, nakoľko sme izbu využívali v podstate najmenej.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Profesionálne služby na vysokej úrovni a myslím teda aj na správanie sa personálu. Izba vždy uprataná, rýchly chech-in, hneď ubytovaní (žiadne všimné do pasu), žiadne čakanie na ubytovanie až po 14,00 (pricestovali sme ráno o 8,00) a čerpanie služieb až potom, okamžite po príchode sme mali možnosť ísť na raňajky a nikto si očividným spôsobom nevynucoval ani všimné, ani bakšiš. Nevtieraví animátori, nevtieravé služby - fotograf, vodné športy za poplatok a podobne. Free wifi na recepcii pre tých, čo mali notebook, alebo internet v mobile.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V cene pobytu su nemotorizované vodné športy - katamarán, kanoe, a za poplatok extrem banana, parasailing, windsurfing. Mini club pre deti s programom od 10,00 - 17,00, česky hovoriace animátorky, rôzne kreatívne činnosti pre deti, ihrisko, trampolina...večerná disko pre deti, potom tematicky vecer pre dospelych - tance, turecky vecer...Cez deň rôzne športové aktivity v bazénoch, plážový volejbal, boccia, ... KAždý si vyberie, ak má chuť sa zapojiť. Detský bazén s vodou 0,3m, tobogány, mini zoo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie excelentné, sloboda vo výbere, kde budete jesť, keďže okrem hlavnej reštaurácie môžte obedovať aj v menších reštauráciach v záhrade, kde ponúkali arabský pita chlieb pečený priamo pred vami, barbecue, hamburgery...snack... . Obrovský výber, okrém bežných vecí na raňajky pripravujú priamo pred vami omeletu, palacinky s nutelou, čerstvú pomarančovú šťavu. Obed bol v podstate obdobou večere ale v menšom rozsahu. Na večeru mäsá - kuracie, morčacie, hovädzie a jahňacie soté, grilované kuracie, grilovaná makrela, morský vlk, steaky z hovädziny, jedlá z mletého mäsa, zem. kaša, hranolky, americké zemiaky, ryža, kuskus, tarhoňa, rôzne druhy šalátov, dusená zelenina, 2 druhy polievky, boloňské cestoviny. A potom v každý večer niektorá z gastronomických vychytávok - steaky z tuniaka, krevety, mušle, kalamáre, chobotničky, raky, losos a iné morské ryby, pečené kurča, kačka ale aj jahňa, plnené cukety, baklažány, artičoky, omáčka z kapary, dusené huby, lasagne, stroganov, jablká v župane so škoricou, trubičky z odpaľovaného cesta s vanilkovým krémom pečené priamo pred vami, rôzne turecké špeciality, výborná oriešková a pistáciová baklava, veľký výber čerstvého ovocia, zákuskov, zmrzliny, pečiva a chleba. Sushi s wasabi alebo sojovkou, plnené tortilly, créme brulée, ratatouille, pizza.... Neskutočný výber. V rámci ultra all inclusive pivo, kola, sprite, fanta, voda, džúsy z postmixov, víno a miestne alkoholy, longdrinky, značkový alkohol však za poplatok. Stravovanie na úrovni, čisto, varia a servírujú v rukaviciach, nemali sme žiadne tráviace problémy a to sme boli s 3 deťmi vo veku do 7 rokov. Štyri á la carte reštaurácie, no nevyužili sme ani jednu. Výborná turecká káva varená v džezve priamo pred vami. Denne doplnený minibar na izbe, balená voda kedykoľvek a kdekoľvek k dispozícii.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna, čistá priestranná, vždy dostatok lehátok aj slnečníkov, možnosť pobytu aj na móle, je tam záchranár, priebežne cez deň zbierajú odpadky. K plážovému baru to nie je ďaleko, ako aj na toaletu, uteráky vymenia za kartičku, ktoru dostanete pri príchode. Je tam hrubozrnný piesok, okruhliaky a pri vstupe do vody malé kamienky, odporúčam obuv do vody. More čisté, priezračné. Dostupná hlbka ohraničená bójami, samozrejme že môžte plávať aj ďalej. Neobťažuje tu hlučná hudba, možno tých, čo sú najbližšie pri bare.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Jasmína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela