02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super ~ Recenzia hotela Greenwood Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel s vynikajúcimi službami, nadpriemernou kuchyňou..Celkovo zatiaľ najlepší hotel, v akom sme kedy boli..rozhodne skvelý pomer kvality a ceny v prospech klienta..
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel asi 200 metrov od pláže /cca 350 krokov, schválne sme to spočítali.. :) / Ku pláži sa dostanete cez cestu, treba si dať pozor na autá,ale je to tam prehľadné..
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Prvé izby v bungalove boli vedľa práčovne, nevyhovovali nám,dostali sme krásnu dvojizbu /5 osôb/, 2 kúpeľne, 3 balkóny, úžasné výhľady na more a záhradu s bazénom..Izby priestranné, kúpeľne čisté, vybavené ako v katalógu..Klíma občas menej funkčná,ale keď si necháte kartu celý deň na izbe,tak krásne vychladí..
Služby:
starstarstarstarstarstar
Upratané každý deň, čisté uteráky a osušky každý deň, posteľné prádlo nové každý druhý deň..Všetci príjemní,ochotní..Kuchári a obsluha super..Plážový bar by mohol byť dlhšie otvorený..
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Trošku mi chýbalo šnorchlovanie, okrem pár rybičiek v mori nič moc..Na pláži dobrá ponuka vodných športov, parasailing,skútre, banán..Animátori perfektní..aj pri bazéne,aj na pláži..super zábava..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ak si tu niekto nevyberie, tak si už nevyberie nikde..Chutné, neprekorenené, nepresolené..zákusky jedna báseň, pitie koľko kto zvládne..veľmi veľký výber..skutočne nepreháňam..ľudia sa prepchávali,nedalo sa nezjesť..pribrala som skoro 5 kil..:P veľmi skvelá kuchyňa..
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kamienky s pieskom, treba topánky do vody, nie kroksy..Ráno a doobeda nádhera,málo ľudí, čistulinká pokojná voda, poobede sa stále rozfúka od mora, začnú vlny, ale sú ok, dá sa v nich pokojne plávať .. Asi 3 x tie vlny priviali aj odpadky..ku večeru..Vadilo mi trochu,že plážový bufet bol v čase 10-17 hod..Mali by to posunúť aspoň na 9-18 hod..Je tam sprcha a WC..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Maja
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela