02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

nedajte sa nachytať ~ Recenzia Hotelový komplex Turkiz Beldibi (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Turkiz Resort ★★★★★
Turecko / Kemer / Kemer
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:nedajte sa nachytať
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:27.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
tento hotel vobec nezodpoveda tomu čo prezentuje CK,je to chytak na ludi a čo je najsmutnejšie skazi Vam celu dovolenku len preto že sa chce niekto nahrabať,a v CK sa tvaria že sa ich to netyka.Tento hotel nema ani na tri nie to ešte na šesť hviezd,žiadna naprava ani po´x-tych reklamaciach na recepcii a u delegata.Tento hotel neodporučam po našich skusenostiach.
Poloha:
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Velka izba,pekny vyhlad na more z jednej strany aj to minimalne od tretieho poschodia,clonia stromy-ato je asi všetko.Koberec flakaty,klima ide kedy chce,vypadava elektricka energia,v kupelni to vyzera ako v moteli škoda pisať treba vidieť.Koberce na chodbach derave,flakate.Jedno pozitivum je krasna zahrada ale ta to nepotiahne.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
tri krat nam vobec izbu nepratali,po cely pobyt nebolo povysavane ani utrety balkon,ani po urgenciach.Chybali ručniky,toaletny papier.Vymena post.bielizne tri krat za14 dni.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
pribory,taniere,pohare boli špinave mastne-obite,stoličky lepkave,stoly umastene.Nedostatok miesta na sedenie.Jedla boli skoro studene a bolo jedno či ste prišli skôr alebo neskôr.Personal chodil okydany a ked vas vobec obslužil- proste hruza.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bazen nebol čisteny za cely naš pobyt,obite kachličky na dne bazena-syn si porezal prst a nebol sam.More je čiste ale vstup don je problematicky velke kamene,lepši pristup je z mola.Ležadla celkovo su stare a rozbite,matrace špinave a otrhane a osušky stare preprate uteraky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:robi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela