02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Otras hotel, milý personál ~ Recenzia Latte Beach Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Otras hotel, milý personál
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:07.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Práve sme sa vrátili z dvojtýždňovej dňovej dovolenky v tomto hotely. Pri mori sme boli 12-krát. Vzhľadom, že ide o 4* hotel čakali sme omnoho viac ako plesnivé kúpeľne a zhrdzavené batérie. V budove s výťahom (nefunguje vždy) sa určite nevyspíte - keďže okolo pol šiestej začína jeho nekonečné búchanie na každom poschodí. Hlasná hudba hrá do desiatej až jedenástej. Vo vedľajšom hotely raz hrali dokonca až do polnoci. So sľubovaným pieskom nerátajte ani omylom (rodiny, ktoré dostali zavádzajúci informáciu o kamenisto piesočnatej pláži boli s deťmi veľmi sklamané keďže nie je tam žiadny piesok - iba ak menšie kamienky). . Neupratujú denne (delegát nám až tam oznámil, že spravidla by mali aspoň raz za tri dni a viac si nemáme nárokovať). Hotel nemá dostatok uterákov a osušiek - na izbe sme dvaja napr. na tretí deň dostali JEDEN uterák a chyžná nám pred nosom zamávala prázdnym sáčkom, že finiš. Z teplej kuchyne sú v ponuke ryža, slov. ryža alebo pohánku, zapekaná zeleniny, vnútornosti a nie každý deň kuracina (pečené kur. chrbty!!!). Ak nebola kuracina na obed, tak aspoň na večeru (zväčša chrbty a raz boli pečené kurčatá a raz stehná). Jedinou svetlou stránkou dovolenky bol milý personál a čisté more (občas hrýzu malé rybky). Dohovoríte sa rusky a anglicky.
Poloha:
Od recepcie po prechod 80 krokov a 150 ďalších po pláž
Ubytovanie:
Plesne v kúpelni, hrdzavé batérie, preteká voda spod sprch. kúta. Uteráky obmedzené aj upratovanie izieb. Kvalita prác je hrozná ale nad tým sa dá povzniesť.
Služby:
Personál je veľmi milý a ochotný.
Šport a zábava:
Ponúkajú atrakcie na pláži
Stravovanie:
Hrôza. Mäso - zväčša vnútornosti. Nie vždy kuracina - prevládajú pečené kur. chrbty (ak Vás baví obhrýzať kosti na dovolenke - super).
Pláž:
Veľa neporiadku na pláži a každodenný boj o lehátka (chodievajú tam aj ľudia z iných rezortov - zrejme preto, že sa u nich platí).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Bibiána
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela