02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Champion Holiday Village (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
veľmi vydarená dovolenka, z ktorej sa nám nechcelo odísť.
Poloha:
Hotelové vilky sú rozmiestnené v upravenej záhrade,medzi alejou pínyových stromov. Od Kemeru 15 km, od letiska to bolo 40-50 minút cesty. Okolo hotela sú ďalšie hotelové komplexy. Možnosť nákupu priamo pred hotelom, alebo v Kemeri.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Každá izba sa samostatnú klimatizáciu, ktorú sme počas pobytu používali veľmi málo, nakolko sa dalo v pohode vydržať aj bez nej. V júni to počasie bolo okolo 32-35 stupnov, takže veľmi príjemné. Upratovanie každý den, izby čisté, my sme mali s jednou prístelkou, ale v pohode sme sa zmestili. Steny boli ale dosť tenké, pretože sa dalo všetko počuť z okolitých izieb. To bolo to jediné mínus.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
My sme nešportovali, nakolko sme mali malé dieťa. Animácie boli super. Večerné programy boli na veľmi veľkej úrovni. Každý deň niečo nové. Pre deti diskotéky každý večer. Od konca júna je tam aj slovenská animátorka. Veľmi milá slečna.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi veľký výber jedál. A veľmi chutné. Tam si musí vybrať každý. Plno zeleniny, ovocia, šaláty, úžasné zákusky. Ovocie aj počas dňa.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Hrubozrný piesok. Čistá pláž. More čisté. Pri vstupe do mora hrubozrný piesok, potom asi meter od vstupu kamene, dosť veľké, potom po 3-4 metroch znova hrubozrnný piesok. Treba obuv. Deti sa na pláži vybláznili.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela