02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Maxima Paradise (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Treba povedať, že CK zájazd predávala ako 5*, no reálne je to 3+ či 4.
Poloha:
Nám vyhovovalo, že hotel nie je ďaleko od letiska, má dobré možnosti pre rôzne výjazdy či už do malého mestečka Ozdere, či väčšieho Kusadasi či dokonca do miesta príletu Izmiru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
na prespanie a malé zdržiavanie sa na izbe v poriadku. Izba vykazuje už stredné známky opotrebenia, no dá sa to nahlásiť na recepcii a vedia to dať do poriadku, napr. zlá zásuvka.... CK sľubovala fén na izbe, no fén tam nie je.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je potrebné si včas ráno obsadiť lehátka pri bazéne, nakoľko dovolenkujúci si zväčša ležadlá obsadia pri bazéne i pri mori a často sa stáva, že v priebehu dňa na tie ležadlá ani neprídu. Nám upratovali každý deň, niektorým nie..? Plážové osušky sa menia po 3 dňoch, no keď upratovačku požiadate o uterák či osušku, vždy nám všetko dala.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori zabezpečujú program pre deti počas dňa i večera - minidisco, zumba. Je možné zahrať si kolky, požičať kajak, navštíviť vnútorný wellness - sauny, vnútorný bazén, turecké kúpele - bezplatne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie vyhovujúce, kuchyňa chutná. V hoteli bolo plno, čiže je zrejmé, že keď prídete 15 až 30 minút pred koncom obeda či večere, tak máte malý výber. Pokiaľ dodržiavate harmonogram pre stravovanie, všetko je v poriadku. Personál bol rýchly, čo sa týkalo upratania stolov a prípravy príborov pre ďalších stravníkov, maximálne čakanie 3 či 4 minúty, kým ste si našli miesto, v prípade, že ste prišli do preplnenej jedálne.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž za jedálňou smerom na amfiteáter divoká - kamene, riasy, ježkovia. No pláž naľavo od recepcie vyhovujúca. Pri vstupe tak 3 metre kamienky, je lepšie mať obuté topánky, no potom piesok, kde kľudne môžete kľačať či sedieť. Pozvoľný vstup do mora - pre deti ideál.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela