02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Nenaplnené očakávania ~ Recenzia hotela Maxima Paradise (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nenaplnené očakávania
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má 5*, ale v čase nášho pobytu sa zmenil na hotel s 3*. Letovali tam domáce rodiny s haldou nezvládnuteľných detí. O "raji" sa nedalo vôbec hovoriť. Kto hľadal pokoj a pohodu, tak ju tu rozhodne nenašiel. Aj personál bol z toho dosť vykoľajený, pretože po iné roky tu letovali prevažne turisti zo západnej EU. Ďalším mínusom bolo neskoré ubytovanie. Po ranom príchode do hotela sme čakali 5 hodín na recepcii, pričom iní hostia dostali izby v okamihu. Je paradoxom, že delegátka CK s nami vôbec nešla do hotela a nechala nás napospas recepčným, ktorí neboli dostatočne jazykovo vybavení v hoteli s 5* a vôbec neboli ochotní sa s nami baviť a naťahovali čas. Takýto prístup je nanajvýš urážajúci a dehonestujúci. Stratili sme zbytočne pol dňa dovolenky!!!
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je umiestnený vo voľnej prírode "ďaleko od hlučného davu" alebo lepšie "na samote u lesa". Všade bolo ďaleko, všade sme museli ísť miestnou dopravou alebo taxíkom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby boli štandardne zariadené. CK proklamovala moderný interiér, ale nebolo to nič mimoriadne. Na kvalite uberala ešte aj klimatizácia, ktorá mala svoje zariadenie nešťastne osadené na logii, čím ju úplne odstavila od používania
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel dával bezplatne k dispozícii posilňovňu, sauny a turecký kúpeľ. Personál v celom rezorte bol slušný a celkom milý. Je tam aj niekoľko obchodíkov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
K dispozícii sú bazény, detské tobogány, športoviská, vodné športy. každý si príde na svoje. Animácie pri bazénoch, večerné detské diskotéky a program pre dospelých. V tak veľkom rezorte chýbala živá hudba. Až posledné dva dni sme sa jej dočkali.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola dobrá, chutná a pestrá. Veľa zeleniny, ovocia, presladené koláčiky. Všetkého bolo nadostač, len stolovanie nezodpovedala 5*. Stoly boli neprestreté, špinavé a príbor len tak pohodený!!! Prestierali len na večeru. Domáci hostia s deckami robili taký neskonalý neporiadok a hluk, že mnohých aj odradili od jedla. Treba počítať aj so zažívacími problémami. Mnohí naši turisti tým prešli.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola najväčším sklamaním. Bola zložená z troch častí, ale nič moc. Úzky pás popod drevené mólo pôsobil ako suterén. Údržba a starostlivosť mizerná. Lehátok bolo málo (zato pri bazénoch prebývali), ufúľané matrace. Vstup do mora bol pozvoľný, piesok a kamene, ďalej bolo veľa ježkov. More bolo pokojné, priezračné a teplé. Vo vedľajšom zálive boli denne pekné vlny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Oľga Drahošová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela